Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Συνεργασία της INTERAMERICAN με τον Δήμο Αθηναίων για τους άστεγους και άπορους

Στην ευρεία δέσμη ενεργειών που έχει σχεδιάσει η INTERAMERICAN για την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων αποτελεί κορμό η συνεργασία της εταιρείας με τον Δήμο Αθηναίων και ειδικότερα το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης. Στο πλαίσιο σχετικής πρωτοβουλίας, που είναι εστιασμένη στους άστεγους και άπορους συμπολίτες, η INTERAMERICAN κινητοποίησε το δυναμικό εργαζομένων και συνεργατών της και ολοκλήρωσε σε πρώτη φάση τη συγκέντρωση και παράδοση στο Κέντρο ειδών πρώτης ανάγκης. Συγκεκριμένα παραδόθηκαν 1,2 τόνοι τροφίμων μακράς διαρκείας και μεγάλη ποσότητα ειδών ένδυσης και βρεφικών πανών.

Εξάλλου, η εταιρεία ανέλαβε ως χορηγός αποκλειστικά το οικονομικό κόστος του εορταστικού γεύματος που θα οργανώσει το Κέντρο για αστέγους και απόρους την Κυριακή του Πάσχα.

 Αναφερόμενος στη συνεργασία ο πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου, κ. Γιώργος Αποστολόπουλος δήλωσε: «Το Κέντρο ευχαριστεί ιδιαίτερα την INTERAMERICAN για την προσφορά της. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στις δύσκολες μέρες που περνάμε, υπάρχουν επιχειρήσεις οι οποίες ανταποκρίνονται στις πολύ μεγάλες ανάγκες της κοινωνίας και στηρίζουν το έργο μας».

Η σχετική εκστρατεία «Κατάθεση Αλληλεγγύης, Πράξη Ζωής» της INTERAMERICAN, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας «Πράξεις Ζωής», θα αναπτυχθεί με σειρά δράσεων υπέρ ευπαθών κοινωνικών ομάδων καθ’ όλη τη διάρκεια του 2012, με την ενεργό συμμετοχή των «Εθελοντών Ζωής» της εταιρείας, μιας δεσμευμένης για συνεισφορά ομάδας 300 και πλέον εργαζομένων και συνεργατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...