Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Λυκούδης: Συνάντηση με εκπροσώπους του σωματείου εργαζομένων «Περιβολάκι»

Συνάντηση με εκπροσώπους του σωματείου εργαζομένων «Περιβολάκι», είχε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής και βουλευτής Επικρατείας της ΔΗΜΑΡ, Σπύρος Λυκούδης.

Οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων Μαριάννα Καρακομνηνού και Αντώνης Δημάκης περιέγραψαν τα προβλήματα στις δομές πρόληψης, θεραπείας και αποκατάστασης ψυχικών νοσημάτων, καθώς και τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο στα λειτουργικά έξοδα, όσο και στα ποσά που αφορούν στη μισθοδοσία των εργαζόμενων.

Αναφερόμενοι στις συναντήσεις που είχαν εκπρόσωποι του Σωματείου Εργαζομένων με τον υπουργό Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζο και την υφυπουργό υγείας Φωτεινή Σκοπούλη, είπαν ότι τα αιτήματά τους δεν έγιναν επί της ουσίας αποδεκτά αφού δεν επαρκούν τα κονδύλια του Υπουργείου Υγείας.

Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής και βουλευτής Επικρατείας της ΔΗΜΑΡ, Σπύρος Λυκούδης, είπε ότι αντιλαμβάνεται πλήρως το μέγεθος του προβλήματος, δεσμεύτηκε ότι θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και θα απευθυνθεί στο Υπουργείο Υγείας για να μεταφέρει εκ νέου τα αιτήματα του σωματείου εργαζόμενων «Περιβολάκι», ζητώντας την επίλυση των χρόνιων αυτών προβλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...