Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Περισσότεροι από 4 τόνοι ρούχα συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της ενέργειας «Η πιο μεγάλη αγκαλιά» από την LG

Στις πολύτεκνες οικογένειες που στηρίζει ο ΜΚΟ «Θεόφιλος» δόθηκαν τα ρούχα που συγκεντρώθηκαν, οικιακές συσκευές LG και απορρυπαντικά Skip για ένα χρόνο

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της LG Electronics (LG) «Η πιο μεγάλη αγκαλιά», συγκεντρώνοντας μέσα σε 2 εβδομάδες περισσότερους από 4 τόνους ρούχα για να δοθούν στις πολύτεκνες οικογένειες που στηρίζει ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Κοινωνικής Φροντίδας «Θεόφιλος». Στο πλαίσιο της ενέργειας επιπλέον δόθηκαν οικιακές συσκευές LG και απορρυπαντικά Skip για ένα χρόνο.

«Η LG Electronics είναι παγκοσμίως μία εταιρεία, η οποία έχει σαφή στρατηγική και ξεκάθαρη προσέγγιση σε ζητήματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Νοιώθουμε την ηθική υποχρέωση να προσφέρουμε στην κοινωνία όσα περισσότερα μπορούμε, ειδικά φέτος που η LG Electronics Ελλάς γιορτάζει τα 10 χρόνιαεπιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα», δήλωσε η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager της LG Electronics Ελλάς. «Πιστεύω ότι έχουμε ακόμα να δώσουμε πολλά, ενώ μπορούμε να διευρύνουμε ακόμα περισσότερο τα όρια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης κάνοντας πράξη το motto της εταιρεία που δεν είναι άλλο από το Life’s Good».

Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συμβολή του Τhe Mall Athens, του Skip, των καταστημάτων Κωτσόβολος, του www.kotsovolos.gr και του ραδιοφωνικού σταθμού Sfera 102,2.

Τα ρούχα τα οποία συγκεντρώθηκαν, οι οικιακές συσκευές της LG και τα απορρυπαντικά Skip για μία ολόκληρη χρονιά δόθηκαν σε πολύτεκνες οικογένειες της Δράμας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στην πόλη της Δράμας.

Η LG Electronics Ελλάς θέλει να ευχαριστήσει όσους προσέφεραν μία αγκαλιά ρούχα και αγάπη με τόση προθυμία και με υψηλό αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης, επιβεβαιώνοντας ότι Life’s Good ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη εποχή.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...