Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013

«MAZI ΣΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!»: Διήμερο χαράς, δημιουργίας & αλληλεγγύης από την Αμυμώνη


Το Σάββατο και την Κυριακή 2&3 Μαρτίου 2013 η Αμυμώνη – Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες (www.amimoni.gr/cms/index.php/2012-04-12-07-59-58) διοργανώνει στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, μία διήμερη εκδήλωση χαράς, δημιουργίας και αλληλεγγύης αφιερωμένη στα ξεχωριστά παιδιά. Σε εκείνα που αν ευαισθητοποιηθούμε και σταθούμε πλάι τους μπορούν να καταφέρουν τα πάντα, να έχουν ίσες ευκαιρίες με όλους εμάς!  

Με κεντρικό μήνυμα “Μαζί σου μπορώ να κάνω τα πάντα!”, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου και όλα τα έσοδα της θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση και τη διαφύλαξη της λειτουργίας των τεσσάρων προγραμμάτων της Αμυμώνης: "ΙΡΙΔΑ", "ΠΟΛΙΧΝΗ" ,"ΠΡΩΙΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ" και “ΣΤΕΓΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ” (www.amimoni.gr/cms/index.php/programs) για παιδιά με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες. Όσοι θα πραγματοποιήσουν τις επιμέρους εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και δράσεις θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς, ενώ η είσοδος για όλα τα παιδιά και τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες θα είναι ελεύθερη.

Το πλούσιο πρόγραμμα του διημέρου θα περιλαμβάνει:
oΦιλανθρωπικό Βazaar ένδυσης με επώνυμα γυναικεία, ανδρικά, παιδικά είδη, αποκριάτικες στολές και αξεσουάρ (σε τιμές μειωμένες έως 70%).
oΜουσική Συναυλία με τη συμμετοχή των παιδιών της Αμυμώνης καθώς και γνωστών  καλλιτεχνών, μεταξύ των οποίων οι: Γιάννης Ζουγανέλης, 48ώρες, No Quarter.
oΠοικίλες ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές δραστηριότητες για παιδιά, όπως: μουσικοθεραπεία, μπαλονοκατασκευές, ηχοθεραπεία, face painting, κουκλοθέατρο, kids yoga, έκθεση παιδικής ζωγραφικής, zumba, παιδότοπο.
oΕνημέρωση από τους εθελοντές του Μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου «ΝΟΣΗΛΕΙΑ» - (www.nosilia.org.gr) για το έργο του που είναι η δωρεάν παροχή νοσηλευτικής και ιατρικής φροντίδας στο σπίτι σε ασθενείς με χρόνια νοσήματα, η σχετική εκπαίδευση των συγγενών τους, η υπηρεσία στήριξης στο μοναχικό ασθενή, καθώς και για άλλες δράσεις του συλλόγου.
oΚλήρωση δώρων για τους επισκέπτες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

- Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας: Σάββατο και Κυριακή 2 & 3 Φεβρουαρίου, 10.30 – 20.00.

- Χώρος Διεξαγωγής: «Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου», Δωδεκανήσου και Αγ. Βασιλείου, Περιστέρι. Είσοδος από οδό Δωδεκανήσου. Υποδομές χώρου φιλικές προς ΑΜΕΑ (http://www.youtube.com/watch?v=6M3D-LmRlro).

- Πρόσβαση: Αττικό Μετρό: Γραμμή 2 (Κόκκινη) / Στάση Άγιος Αντώνιος / Έξοδος πλατεία Αγ. Αντωνίου και από κει σύνδεση με: Λεωφορείο 700 ή Τρόλεϊ 12 -> Στάση Γήπεδο ή Λεωφορείο 075 -> Στάση Εκθεσιακό Κέντρο.

- Δωρεάν είσοδος: Για όλα τα παιδιά και για τα ΑΜΕΑ

- Συμβολική γενική είσοδος: 3 € το άτομο

- Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Αμυμώνη και το έργο της θα βρείτε στα:

Official site Αμυμώνης: www.amimoni.gr
Facebook page Αμυμώνης: www.facebook.com/pages/AΜΥΜΩΝΗ/315595638548
Εvent TV Spot: www.youtube.com/watch?v=Kg4Ucz8UwqM
Facebook event: www.facebook.com/events/416465168440523/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...