Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Αγάπη Παιδιών- Lovekids Eναρκτήρια εκδήλωση

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014 στις 18.30 στα κεντρικά γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) θα γίνει η πρώτη επίσημη παρουσίαση του νεοσύστατου φιλανθρωπικού οργανισμού "Αγάπη Παιδιών-Lovekids". 


Ο φιλανθρωπικός οργανισμός που έχει σκοπό να δώσει χρώμα στη ζωή των παιδιών και των οικογενειών τους στο ζοφερά σκοτεινό τοπίο της σημερινής πραγματικότητας, συστάθηκε σε σώμα στο τέλος του 2013, με επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, που αποτελείται από τον πρόεδρο: Δημήτρη Λαούδη, τον αντιπρόεδρο Γιώργο Σκολαρίκο, τη γραμματέα Βασιλική Ιωάννα Στάικου και τα μέλη Αναστάσιο Γρηγοριάδη, Παρασκευά Παπαβασιλείου, Βαγγέλη Παπαντωνίου και Ιωάννη Τσιτσιλώνη. 

Παρά τα, πολλές φορές, ανυπέρβλητα προβλήματα που η οικονομική κρίση έχει γεννήσει στη χώρα μας, η ανθρωπιά και η ουσιαστική βοήθεια στον συνάνθρωπο και ειδικότερα στα παιδιά που είναι το μέλλον αυτού του τόπου, αποτελεί για εμάς ανεξάντλητη κινητήρια δύναμη, που μας οδήγησε στη δημιουργία ενός φιλανθρωπικού οργανισμού, που αναγνωρίζοντας το πραγματικό πρόβλημα, αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό των παιδιών που δοκιμάζονται και των οικογενειών τους.

Γιατί αυτή τη στιγμή δοκιμάζονται τα δικά μας παιδιά, της δικής μας πόλης, της δικής μας χώρας!

Ειδικότερα, ο φιλανθρωπικός οργανισμός "Αγάπη Παιδιών-Lovekids", στηρίζει παιδιά, 3 έως 16 ετών, που οι οικογένειες τους αδυνατούν να τους παρέχουν τα απαραίτητα και με περίσσια αγάπη προσφέρει τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και συμβουλευτική υποστήριξη, χρωματίζοντας  τη ζωή τους ξανά!

Η υποστήριξη του φιλανθρωπικού οργανισμού "Αγάπη Παιδιών-Lovekidς" στα
πρώτα του βήματα είναι πολύ σημαντική για την ελληνική κοινωνία και την
οικογένεια που δοκιμάζεται.
Δε χρειάζεται να δώσει κάποιος πολλά... Αρκεί πολλοί, με καλή διάθεση κι ανοιχτή ψυχή, να δώσουν από λίγο για να αλλάξει η ζωή των οικογενειών που το έχουν ανάγκη.
Αν σκεφτεί κανείς πως φτάνει μόλις 1.25 ευρώ ανά ημέρα για να φωτίσουμε τη ζωή ενός παιδιού, δεν είναι κρίμα να ολιγωρούμε;

Στηρίξτε μας με τρόφιμα, παιχνίδια, ρούχα, χρηματικές δωρεές αλλά και με εθελοντική συμμετοχή και προσφορά. Γίνετε κι εσείς, με όποιον τρόπο μπορείτε, ένα πολύτιμο κομμάτι στο παζλ που στόχο έχει να χρωματίσει και πάλι τη ζωή των παιδιών!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον σκοπό και τη δράση μας μπορείτε να επισκεφτείτε το site: lovekids.gr, την σελίδα μας στο facebook: lovekids.gr ή να ενημερωθείτε τηλεφωνικώς στο: 210 3008300.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...