Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

2 τόνοι τροφίμων από τους εθελοντές της INTERAMERICAN στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων

 Οι άνθρωποι του γραφείου πωλήσεων Αργυρούπολης, που πρωτοστάτησε στη συγκέντρωση τροφίμων

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τρίτη εκστρατεία εθελοντικής συνεισφοράς τροφίμων μακράς διάρκειας από τους εργαζόμενους και συνεργάτες της INTERAMERICAN, για την υποστήριξη των συσσιτίων του Δήμου Αθηναίων. Η συνολική συγκομιδή έφθασε τους δύο τόνους και τα τρόφιμα παραδόθηκαν στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου (ΚΥΑΔΑ), πριν τα Χριστούγεννα.  


Πρόκειται για τη συνέχεια μιάς σταθερής υποστήριξης που παρέχει η εταιρεία στο ΚΥΑΔΑ κατά τα δύο τελευταία χρόνια, κινητοποιώντας τους ενεργούς πολίτες –«Εθελοντές Ζωής» του ανθρώπινου δυναμικού της και του δικτύου πωλήσεων. Παράλληλα, η INTERAMERICAN έχει υποστηρίξει τα εορταστικά γεύματα που οργανώνει ο Δήμος για τους άπορους και άστεγους, ενώ πρόσφατα είχε αποδώσει και στην ΜΚΟ «Αποστολή» της Εκκλησίας της Ελλάδος 1,2 τόνους τροφίμων, στο πλαίσιο συναυλίας που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης» για τον ίδιο σκοπό. 


Σημειώνεται ότι η εταιρεία είχε διαθέσει στο ΚΥΑΔΑ και το 2012 συνολικά 3,7 τόνους τροφίμων, ενώ η συγκεκριμένη δράση αναπτύσσεται και στα περιφερειακά κέντρα της INTERAMERICAN (Κρήτη, Πάτρα και Θεσσαλονίκη) με συνεισφορά τροφίμων σε τοπικούς κοινωνικούς φορείς. Σκοπός της εταιρείας, που έχει θέσει σε προτεραιότητα στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης την αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης στις συνθήκες ζωής των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, είναι παράλληλα με την υποστήριξή τους και η ενδυνάμωση της ιδέας του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης εντός της εταιρικής κοινωνίας του προσωπικού και των συνεργατών.

Αναφερόμενος στη συνεισφορά της INTERAMERICAN και των ανθρώπων της ο κ. Ν. Κόκκινος, πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ, τόνισε: «Είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο το γεγονός ότι οι δυνάμεις του κοινωνικού συνόλου ευαισθητοποιούνται, για την αντιμετώπιση προβλημάτων που αφορούν σε συνανθρώπους μας οι οποίοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Η INTERAMERICAN και οι εργαζόμενοί της ανταποκρίθηκαν για μία ακόμη φορά στο κάλεσμά μας για την κάλυψη των αναγκών σε τρόφιμα, με μία συγκινητική προσφορά».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...