Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Νέος κύκλος κοινωνικής συνεισφοράς με «Κατάθεση Αλληλεγγύης» από την INTERAMERICAN


Η INTERAMERICAN συνεχίζει και φέτος την εκστρατεία αλληλεγγύης για αστέγους και άπορους, που ξεκίνησε πέρυσι με σπονδυλωτές ενέργειες υποστήριξης, κυρίως, του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Πρόσφατα, η INTERAMERICAN συνέδραμε οικονομικά το ΚΥΑΔΑ, από κοινού με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ), με την κατάθεση ποσού που αντιστοιχεί στα ακίνητα των μελών της ΠΟΜΙΔΑ που έχει ασφαλίσει ομαδικά η εταιρεία. Η συνδρομή αυτή εξέφρασε την ιδέα της δημιουργίας μιας γέφυρας αλληλεγγύης μεταξύ στεγασμένων και αστέγων.

Ακόμη, η INTERAMERICAN ανέλαβε για δεύτερη χρονιά τη δαπάνη του πασχαλινού γεύματος και των εθιμικών προσφορών που οργάνωσε το ΚΥΑΔΑ για τους άστεγους και άπορους της Αθήνας. Παράλληλα, η εταιρεία κινητοποίησε το ανθρώπινο δυναμικό της στην περιφέρεια για τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας. Κατά τη Μ. Εβδομάδα παραδόθηκαν σημαντικές ποσότητες τροφίμων σε τοπικούς κοινωνικούς φορείς, περίπου ενός τόνου, στις πόλεις Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά και Πάτρα από τα αντίστοιχα γραφεία πωλήσεων της INTERAMERICAN.

Η εκστρατεία «Κατάθεση Αλληλεγγύης, Πράξη Ζωής» της εταιρείας  εγγράφεται στο σχέδιο κοινωνικής υπευθυνότατης  «Πράξεις Ζωής», που από το 2004 υλοποιεί η εταιρεία και του οποίου οι προτεραιότητες επικαιροποιούνται και προσαρμόζονται στις κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες της εποχής. Πέρυσι, βασιζόμενη στην εθελοντική συνεισφορά των εργαζομένων της, η INTERAMERICAN είχε παραδώσει στο ΚΥΑΔΑ 3,7 τόνους τροφίμων.

1 σχόλιο:

christina είπε...

Μπράβο στην Interamerican για την πρωτοβουλία. Εύχομαι να βλέπουμε τέτοιες πρωτοβουλίες πιο συχνά από μεγάλες εταιρείες που έχουν τη δυνατότητα να τις πραγματοποιούν.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...