Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Ημερίδα για το Αυτισμό με θέμα: «Μύθοι και πραγματικότητα για το φάσμα της αναπτυξιακής διαταραχής»

Στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL


Οι Σχολές Ψυχολογίας και Εκπαίδευσης του Mediterranean College διοργανώνουν στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 14,  ημερίδα  με θέμα ««Αυτισμός: Μύθοι και πραγματικότητα για το φάσμα της αναπτυξιακής διαταραχής», την Τετάρτη 2/4/2014, ώρα 18:00, στο Lecture Hall του Κολλεγίου (Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, Αθήνα).

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο ευρύτερο κοινό. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί προηγουμένως το V.I.P. PASS, με το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2014».


Για την  απόκτηση του V.I.P. PASS, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική σελίδα του φεστιβάλ  στην διεύθυνση www.xinisfestival.edu.gr, και να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους. Η παραλαβή του  V.I.P. PASS, γίνεται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.

Πληροφορίες - Δηλώσεις Συμμετοχής: Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικά, επικοινωνήστε απευθείας με τη Γραμματεία του Mediterranean College  στο 210 8899600, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 -21:00 και Σάββατο 10:00 -14:00), ή επισκεφθείτε το www.medcollege.edu.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...