Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Η Nokia Siemens Networks συμμετείχε στον Μαραθώνιο για την ενίσχυση του «Κάνε μια Ευχή Ελλάδος – Make a wish»

Η Nokia Siemens Networks συμμετείχε στον 28ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Οκτωβρίου. Εκατόν είκοσι εργαζόμενοι και συνεργάτες της εταιρείας από όλο τον κόσμο έλαβαν μέρος τόσο στον Κλασικό  Μαραθώνιο, όσο και στους παράλληλους αγώνες δρόμου των 5 και 10 χιλιομέτρων. Ανάμεσα τους και μέλη της Διοίκησης της Εταιρείας που ταξίδεψαν στην Ελλάδα αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό!
Συνολικά, οι εργαζόμενοι  της Nokia Siemens Networks κάλυψαν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης απόσταση 1600 χιλιομέτρων, περίπου την απόσταση δηλαδή Αθήνα – Γκρατζ (Αυστρία). Από τα 120 άτομα, περίπου τα μισά συμμετείχαν στον Μαραθώνιο μέσω του «Κάνε μια Ευχή Ελλάδας», ενώ η υπόλοιπη ομάδα συμμετείχε απευθείας, τρέχοντας όμως και πάλι με φανέλα του φιλανθρωπικού οργανισμού.
Προτεραιότητα των  συμμετεχόντων ήταν η συγκέντρωση  χρημάτων για την ενίσχυση των δράσεων του «Κάνε μια Ευχή» για την πραγματοποίηση των ευχών των παιδιών με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, δύναμη και ελπίδα. Με πρωτοβουλία των εργαζομένων και όσων εθελοντικά συμμετείχαν στο Μαραθώνιο στήθηκε ένας πρωτότυπος διαγωνισμός συγκέντρωσης χορηγιών για κάθε δρομέα, μέσω του οποίου τελικά συγκεντρώθηκαν 10.593,00 ευρώ από ευγενικές χορηγίες εργαζομένων, συνεργατών, φίλων και συγγενών. Το ποσό αυτό μοιράστηκε σε δύο παραρτήματα του “Make a Wish Foundation”, στο Ελληνικό παράρτημα για το οποίο συγκεντρώθηκαν 2.600,00 ευρώ από τοπικές χορηγίες και στο “Make a Wish” Αγγλίας για το οποίο συγκεντρώθηκαν 7.993,00 ευρώ από χορηγίες στο εξωτερικό.
Την Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010, εκπρόσωποι της Nokia Siemens Networks επισκέφθηκαν τα γραφεία του «Κάνε μια Ευχή» Ελλάδος στη Γλυφάδα προκειμένου να παραδώσουν στο ίδρυμα το ποσό που συγκεντρώθηκε από τις χορηγίες του Μαραθωνίου και να συζητήσουν από κοινού περαιτέρω τομείς συνεργασίας στα πλαίσια του προγράμματος εθελοντισμού που εφαρμόζει η Nokia Siemens Networks, ως τμήμα του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην Ελλάδα.
Στη φωτογραφία ο Διευθύνων  Σύμβουλος της Nokia Siemens Networks κος. Αθανάσιος Έξαρχος και οι κυρίες Ρένα Παρασκευοπούλου, Γενική Διευθύντρια (στη φωτογραφία δεξιά), Μαρία Κόλλια, Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας (στη φωτογραφία στο μέσο) του Κάνε μια Ευχή Ελλάδος σε αναμνηστική φωτογραφία από την επίσκεψη αυτή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...