Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Ο Sakis κοντά στα παιδιά!

Η πατρότητα τον έχει κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητο! Το βαρύ επαγγελματικό του πρόγραμμα δεν στέκεται εμπόδιο στο να βρεθεί κοντά στα παιδιά που έχουν ανάγκη το χαμόγελο. Κάθε φορά που τον καλούν οι λιλιπούτειοι φίλοι του τρέχει να μοιραστεί μαζί τους όμορφες στιγμές και να τους αφιερώσει τα τραγούδια του.

Ο λόγος για τον Σάκη Ρουβά ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα δίνει το «παρών» στις περισσότερες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που τον καλούν. Θέλει να είναι κοντά στα παιδιά με αναπηρία και πάντα τα καταφέρνει!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας ανηφορίζει προς βορρά μαζί με τις γυναίκες της ζωής του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Παράλληλα, θα βρεθεί στις 21 Μάιου σε εκδήλωση του δήμου Πανοράματος στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρακολουθήσει αγώνες παιδιών με αναπηρίες, ενώ στο τέλος θα τους δώσει τα βραβεία. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να συνοδεύεται στην εκδήλωση από την Κάτια Ζυγούλη και την κορούλα του, οι οποίες θα βρίσκονται το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα των εμφανίσεών του στη συμπρωτεύουσα.

Οπως μαθαίνουμε, ο δημοφιλής καλλιτέχνης ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του δημάρχου Πανοράματος χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ο δήμος σε συνεργασία με τον σύλλογο Γονέων και Φίλων ΑΜΕΑ διοργανώνουν μεγάλη αθλητική εκδήλωση ανήμερα της γιορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθούν δεκάλεπτοι αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ μεταξύ παιδιών, ατόμων με αναπηρίες και γνωστών αθλητών του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου από τους αθλητικούς συλλόγους της συμπρωτεύουσας Αρη, Ηρακλή και ΠΑΟΚ. Στο τέλος της εκδήλωσης θα απονεμηθούν έπαθλα στους συμμετέχοντες από τον Σάκη Ρουβά, ενώ ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα τραγουδήσει μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες τους. Τα παιδάκια ανυπομονούν να βρεθεί κοντά τους ο Sakis, να τον αγκαλιάσουν, να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν από τα χέρια του ένα αυτόγραφο. Στιγμές που έχουμε ζήσει ξανά, στις εκδηλώσεις που διοργανώνει κατά καιρούς ο σύλλογος «Ελπίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...