Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Επίσκεψη Παπανδρέου στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά»

Ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου και η σύζυγός του Άντα επισκέφθηκαν τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά».

Αφού ξεναγήθηκαν στους χώρους του ιδρύματος και άκουσαν από τα παιδιά της Ένωσης τα κάλαντα των Χριστουγέννων, ο πρωθυπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για τα δώρα που φτιάξατε και μας δώσατε. Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Όλους εσάς, που πραγματικά κάνετε συγκινητική δουλειά. Προσφέρετε αυτή την τόσο ανθρώπινη υπηρεσία σε αυτούς τους ανθρώπους, σε αυτά τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Είναι πραγματικά συγκινητική δουλειά».

Ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε τη χαρά του για την ευκαιρία που του δόθηκε να επισκεφθεί μαζί με τη σύζυγό του το Κέντρο και να δουν από κοντά τη δουλειά που έχουν κάνει, ενώ δεν παρέλειψε να πει το δικό του μπράβο για την προσφορά και τη στήριξη των εργαζομένων.

«Η Πολιτεία, εμείς, θα κάνουμε ό, τι μπορούμε. Είναι οι μέρες τέτοιες, είναι και μια δύσκολη εποχή που περνάει η Ελλάδα, γι'Α αυτό νομίζω χρειάζεται ακόμα περισσότερο αυτή η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά. Και ιδιαίτερα για τα παιδιά. Χρόνια πολλά σε όλους», κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...