Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Tο DANCE FOR A CAUSE στην ογκολογική πτέρυγα παίδων του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία.

Tο DANCE FOR A CAUSE διοργάνωσε μια ακόμη ημέρα χαράς και διασκέδασης αυτή τη φορά στην ογκολογική πτέρυγα παίδων του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία.

Τα παιδιά γέλασαν με την ψυχή τους με τα παιχνίδια του κλόουν, εντυπωσιάστηκαν από τις ικανότητες του ταχυδακτυλουργού, ταξίδεψαν με τις αφηγήσεις της παραμυθούς.

Η εκδήλωση απογειώθηκε για άλλη μια φορά με την εμφάνιση των 15 50 που με ευαισθησία ανταποκρίνονται πάντα σε τέτοιες εκδηλώσεις. Τα παιδιά και οι γονείς τους ξέχασαν για λίγο τα προβλήματα και τραγούδησαν και χόρεψαν στους ρυθμούς του αγαπημένου τους συγκροτήματος.

Η εκδήλωση έκλεισε με την εμφάνιση του Διονύση Ζάχου ο οποίος βρέθηκε δίπλα στο DANCE FOR A CAUSE και στον σύλλογο «Η ΠΙΣΤΗ» με μεγάλη χαρά και για να διασκεδάσει για λίγο τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Μοίρασε απλόχερα γέλιο και χαμόγελα με την αστείρευτη ενέργεια του και τις μιμήσεις του!!

Το DANCE FOR A CAUSE μοίρασαν δώρα στα παιδιά που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση αλλά και σε αυτά που νοσηλεύονται στα δωμάτια του νοσοκομείου και δεν κατάφεραν να βρίσκονται μαζί τους.

Για άλλη μια φορά είδαμε χαμόγελα να ζωγραφίζονται στα παιδικά προσωπάκια και η μαγεία των Χριστουγέννων να πλημμυρίζει το νοσοκομείο!!

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση που διοργανώθηκε από το DANCE FOR A CAUSE και θα μείνει χαραγμένη στις καρδιές όσων βρέθηκαν κοντά τους.

Γιατί τελικά όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την διαφορά....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...