Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2010

EuroCharity Yearbook 2009: Είναι θέμα κουλτούρας…»

H EuroCharity σας ενημερώνει ότι δεδομένης της ανακοίνωσης απεργίας για την Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2010 και των προβλημάτων που θα δημιουργηθούν στο κέντρο της Αθήνας την ημέρα εκείνη, η εκδήλωση παρουσίασης της έκδοσης «EuroCharity Yearbook 2009: Είναι θέμα κουλτούρας…» μετατίθεται για την Τρίτη, 13 Ιουλίου 2010.
Όπως είχε προγραμματιστεί η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Μέγαρο Παλαιάς Βουλής στις 18:30. Μετά την παρουσίαση ακολουθεί κοκτέιλ
Η φετινή έκδοση, η οποία ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή και την υποστήριξη των μεγαλύτερων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, πολιτικών εκπροσώπων, ειδικών του χώρου, ακαδημαϊκών επιστημόνων κ.ά, εστιάζει στην εταιρική -και όχι μόνο- κουλτούρα, επιθυμώντας να συλλέξει και να αναδείξει όλα εκείνα τα συστατικά που διαμορφώνουν το ψηφιδωτό μίας εταιρείας ή ενός οργανισμού καθιστώντας τον μοναδικό!
Η σειρά λευκωμάτων «EuroCharity Yearbook» συνεχίζει την παρεμβατική της πορεία φιλοδοξώντας να αποτελέσει και πάλι έναυσμα και αφετηρία προβληματισμού και σύνθεσης απόψεων ιδιαίτερα σε αυτή την κρίσιμη καμπή για την ελληνική οικονομία και κοινωνία.
Διακεκριμένοι ομιλητές, ανάμεσα στους οποίους ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, ακαδημαϊκοί και ειδικοί επιστήμονες, εκπρόσωποι σημαντικών οργανισμών και φορέων καθώς και μέσων μαζικής ενημέρωσης, θα τιμήσουν τη EuroCharity και το κοινό της εκδήλωσης με την παρουσία τους.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...