Σάββατο, 3 Ιουλίου 2010

To καλοκαιρινό αγέρι ξεκινάει γαργαλιστικά…. με Καφετζόπουλο


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ παράρτημα Ρόδου παρουσιάζει την Τετάρτη 7 Ιουλίου τον Γαργαληστή του Δ.Μπασλάμ  Στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη» ωρα 21:00

Μια μεγάλη ορχήστρα εφάμιλλη των Ευρωπαϊκών, ο Αντώνης Καφετζόπουλος βραβευμένος στα Ευρωπαϊκά Κινηματογραφικά φεστιβάλ, ο Αργύρης Μπακιρτζής και ο Φώτης Σιώτας τραγουδιστές με καριέρα στα Γερμανικά θέατρα και ο Camilo Bentancor CallardoΧορευτής που δεν μπορεί να πει το σίγμα, δημιουργούν μια παράσταση άξια Ευρωπαικής περιοδείας για να αφηγηθούν όλοι μαζί την ιστορία του Γαργαληστή, του Σούπερ ήρωα, που ταξιδεύει όπου υπάρχει έστω και μια μικρή πλατεία για να κλέψει λίγο παραπανίσιο παιδικό γέλιο.

Διοργάνωση Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία παράρτημα Ρόδου υπό την αιγίδα του Π.Ο.Δ.Ρ
Επιμέλεια παραγωγής Δ.Μίχαλος στα πλαίσια του προγράμματος Καλοκαιρινό αγέρι
Γενική Είσοδος 15 ευρώ
Προπώληση :Δισκοπωλεία MANUEL MUSIC CENTER, X-MUSICLAND, TOP-TEN,Εκπαιδευτήρια ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, Βιβλιοπωλείο ΑΚΑΔΗΜΙΑ, Πρότυπα κέντρα Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, παιδικό πάρκο MILIOU, ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ παραδοσιακός καφενές στην Παλιά Πόλη,Super-market BAZZAR κ.α.

Το Παράρτημα Ρόδου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, βαδίζει σταθερά, ατενίζοντας με αισιοδοξία και σιγουριά το μέλλον. Σιγουριά, διότι στηρίζεται στην αγάπη των μελών του. Αισιοδοξία, διότι η κοινωνική ευαισθησία των μελών του, έχει αποκτήσει βαθιές ρίζες συμπαράστασης και αλληλεγγύης από την τοπική κοινωνία.

Το έργο του δεν στέκεται μόνο στην ενημέρωση και στην ευαισθητοποίηση των πολιτών, αλλά και στην έμπρακτη οικονομική στήριξη των συμπολιτών μας που αδυνατούν οικονομικά να στηρίξουν πάσχοντα αγαπημένα άτομα ή τον ίδιο τους τον εαυτό. "Όλοι αυτοί που μας χρειάζονται δυστυχώς είναι τόσο πολλοί και μείς τόσο λίγοι", λένε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...