Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

Η ESET Hellas για ακόμη μία χρονιά στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Με ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση στον τομέα της διασφάλισης των δικαιωμάτων των παιδιών, η ESET Hellas, για 5η συνεχόμενη χρονιά, στηρίζει σταθερά τη δράση του καταξιωμένου εθελοντικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Στο πλαίσιο ενίσχυσης του σημαντικού του έργου, η εταιρία προσφέρει 160 άδειες της πολυβραβευμένης της λύσης «Endpoint Antivirus», προκειμένου να διαφυλάξει την προστασία της IT υποδομής του οργανισμού από κακόβουλο λογισμικό.

Ο κ. Δήμης  Στρούθος, General & Operations Manager της ESET Hellas, δήλωσε σχετικά: «Αναγνωρίζοντας την ανάγκη υποστήριξης οργανισμών με πρωτοβουλίες που στοχεύουν στη βελτίωση των συνθηκών ζωής των παιδιών δεν μπορούμε παρά να στηρίζουμε σταθερά το αξιόλογο έργο ενός τέτοιου οργανισμού όπως «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Με τις λύσεις Endpoint Antivirus είμαστε σίγουροι ότι βοηθάμε τον οργανισμό να διατηρεί ασφαλείς τις υποδομές του, προκειμένου να συνεχίζει απρόσκοπτος τις πολύτιμες δράσεις του και να προσφέρει σε ακόμη περισσότερα παιδιά τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τα καθημερινά τους προβλήματα».

Το ESET Endpoint Antivirus προσφέρει προστασία από ιούς και spyware για εταιρίες κάθε μεγέθους, χρησιμοποιώντας εξελιγμένες τεχνολογίες και λειτουργίες. Με τη βοήθεια σάρωσης βασισμένη στο cloud, αποτελεί μία λύση που προστατεύει τα εταιρικά δίκτυα με δοκιμασμένο Antivirus, antispyware και δυνατότητα εξελιγμένου ελέγχου συσκευών. Παράλληλα, ελαχιστοποιεί τις καθυστερήσεις και έρχεται με μια μεγάλη γκάμα επιλογών παραμετροποίησης, ενώ στα πλεονεκτήματα προστίθεται η απομακρυσμένη διαχείριση, καθώς και η παρακολούθηση της κατάστασης της ασφάλειας με αναφορές και ειδοποιήσεις, διατηρώντας την ταχύτητα, τη σταθερότητα και την αξιοπιστία του δικτύου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...