Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Εθελοντική αιμοδοσία για την σχολική εορτή των Τριών Ιεραρχών

Σε μια πράξη ανθρωπιάς και αγάπης προχωράνε οι δάσκαλοι και οι καθηγητές του Νομού Ροδόπης. H ΕΛΜΕ, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δια του Υπευθύνου Αγωγής Υγείας και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, το Σύλλογο Εκπαιδευτικών ΠΕ Ροδόπης, το Σωματείο Εθελοντών Αιμοδοτών και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής, συνδιοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011, ημέρα εορτής των Τριών Ιεραρχών, στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 1 το μεσημέρι.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μαθητές και εκπαιδευτικοί του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής στο πλαίσιο υλοποίησης Προγράμματος Αγωγής Υγείας με θέμα τον Εθελοντισμό.
Είναι η πρώτη φορά που η Εκπαιδευτική Κοινότητα διοργανώνει τέτοιας κλίμακας εθελοντική αιμοδοσία και η φιλοδοξία μας είναι να καθιερώσουμε σε ετήσια βάση αυτή την προσφορά αίματος και ζωής από τους εκπαιδευτικούς.
Είμαστε βέβαιοι ότι οι εκπαιδευτικοί της Ροδόπης θα ανταποκριθούν με ευαισθησία σε αυτή την πρόσκληση αλληλεγγύης προσφέροντας σιγουριά και ελπίδα στους συμπολίτες μας και ανακούφιση στη χώρα μας που «αιμορραγεί» εισάγοντας το αίμα που έχουμε ανάγκη. piazzadelpopolo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...