Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Τρέχουμε στις 13 Νοεμβρίου για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

12 δημοφιλείς Έλληνες θα τρέξουν στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών με τα χρώματα της WIND Running Team για καλό σκοπό!

Με τα χρώματα της ομάδας WIND Running Team θα τρέξουν οι Δημήτρης Αργυρόπουλος, Πάνος Βλάχος, Ζέτα Δούκα, Νίκη Κάρτσωνα, Γιάννης Μαμουζέλος, Γιώργος Μανίκας, Νικολέττα Ράλλη, Άρης Σερβετάλης, Ρέα Τουτουνζή, Πόπη Τσαπανίδου, Χρήστος Φερεντίνος και Φανή Χαλκιά στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών στις 13 Νοεμβρίου.

Οι δημοφιλείς Έλληνες θα είναι οι πρεσβευτές του μηνύματος της WIND Running Team, «Τρέχουμε για Καλό Σκοπό», στηρίζοντας με τη συμμετοχή τους στην ομάδα της το έργο της «Κιβωτού του Κόσμου», καθώς για κάθε έναν «πρεσβευτή», η WIND Ελλάς θα προσφέρει στην Κιβωτό το ποσό των 1000€. 

Η παρουσίαση της ξεχωριστής αυτής ομάδας έγινε χθες το απόγευμα, στην Κιβωτό του Κόσμου. Ο πάτερ Αντώνιος μαζί με παιδιά της Κιβωτού υποδέχτηκαν τα νέα μέλη της ομάδας με ενθουσιασμό και ελπίδα. «Σας ευχαριστούμε που βρίσκεστε κοντά μας αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο. Νιώθουμε λιγότερη μοναξιά και όλοι μαζί μπορούμε να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης» είπε ο Πάτερ Αντώνιος στους παρευρισκόμενους.

Εκ μέρους της WIND, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της εταιρείας κ. Γιώργος Τσαπρούνης τόνισε για την πρωτοβουλία αυτή: «Η σημερινή εκδήλωση σφραγίζει την προσπάθεια μας να στηρίξουμε την Κιβωτό έχοντας συμμάχους μας 12 πρεσβευτές, που ανταποκρίθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη στην πρόσκλησή μας να τρέξουν εθελοντικά στον Μαραθώνιο με τη WIND Running Team για να ενισχύσουμε το έργο του πατέρα Αντώνιου για τα παιδιά της Κιβωτού. Τους ευχαριστούμε θερμά όπως επίσης ευχαριστούμε και τους 1000 ακόμη δρομείς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της WIND Running Team για τον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, προκειμένου να τρέξουν για καλό σκοπό, για να υποστηρίξουν την Κιβωτό του Κόσμου. Δημιουργήσαμε τη μεγαλύτερη ομάδα που έχει ποτέ συμμετάσχει στη διοργάνωση, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η προσφορά μας ενώνει».

Ως Επίσημος Χορηγός του 29ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, η WIND θέλησε να αναδείξει την κοινωνική αξία του αθλητισμού και της αλληλοϋποστήριξης, μέσα από το μήνυμα «Ένας Αγώνας για Όλους». Εκτός από την πρωτοβουλία της WIND Running Team να τρέξει για καλό σκοπό, η WIND δίνει τη δυνατότητα σε όλους να συμμετέχουν με τον δικό τους τρόπο στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών και να στηρίξουν την Κιβωτό του Κόσμου από τη σελίδα της εταιρείας στο Facebook (http://www.facebook.com/WindHellas): μέσα από τη Facebook εφαρμογή “I like WIND: Πάτα like και πρόσφερε” για κάθε like η WIND θα δωρίζει 1 ευρώ στην Κιβωτό του Κόσμου.

 Στη φωτογραφία :( από αριστερά ) Οι Πάνος Βλάχος, ο πάτερ Αντώνιος ιδρυτής της Κιβωτού,  Ρέα Τουτουνζή, Γιώργος Τσαπρούνης Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς, Νίκη Κάρτσωνα, Χρήστος Φερεντίνος, Γιάννης Μαμουζέλος και Νικολέττα Ράλλη μαζί με παιδιά της Κιβωτού κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...