Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ DANCE FOR A CAUSE ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS ΤΗΣ ΒΑΡΗΣ

Στις 11 Δεκεμβρίου 2011 το DANCE FOR A CAUSE διοργάνωσε μια αξέχαστη μέρα για τα παιδιά του χωριού SOS της Βάρης. Ξεκινώντας και καλωσορίζοντας τα παιδιά σε χαλαρούς ρυθμούς με Face Painting και ζωγραφική, κανείς δεν περίμενε το πως θα εξελισσόταν η ημέρα τους!

Γυμνάστηκαν με Yoga, Laughter Yoga, Aerobics από την GRAFTS, Tai ChiKick BoxingCapoeira και Ελληνορωμαϊκή Πάλη, αθλήματα που τα περισσότερα από αυτά ερχόντουσαν σε επαφή για πρώτη φορά και συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό.
Ολοκληρώνοντας  τις αθλοπαιδιές τους, 100 και πλέον  ποδηλάτες κατέληξαν την ποδηλατοβόλτα  τους στο παιδικό χωριό SOS βοηθώντας το DANCE FOR A CAUSE να μεταφέρει τα 3 και πλέον φορτηγά γεμάτα ρούχα, τρόφιμα, παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσε για τα παιδιά του χωριού. Οι ποδηλάτες παρέδωσαν παιχνίδια και μπαλόνια αλλά και διέθεσαν τα ποδήλατά τους στα παιδιά για βόλτες μέσα στο χωριό! Ένα θέαμα που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο στα παιδικά τους μάτια!!!
Ακολούθησε  πάρτυ με ατελείωτο χορό και διασκέδαση με djs τους ίδιους τους πιτσιρικάδες και η μέρα απογειώθηκε με την εκπληκτική και γεμάτη ενέργεια εμφάνιση των 15 50 που ντύθηκαν παιδιά και χάρισαν αξέχαστες στιγμές στους παρευρισκόμενους αλλά περισσότερο στα ίδια τα παιδιά που έπαιξαν μουσική και τραγούδησαν με το αγαπημένο τους συγκρότημα. Η μέρα έκλεισε με τους 15 50 να παραχωρούν την θέση τους στα παιδιά για να παίξουν τα κάλαντα σε ραπ ύφος και ένα τραγούδι που στοίχους και μουσική έγραψαν τα ίδια τα παιδιά του χωριού SOS.
Το σημαντικότερο  ήταν ότι τα παιδιά πήραν ατελείωτη  αγάπη και ζεστές αγκαλιές από όλους τους εθελοντές της διοργάνωσης, που σίγουρα τα χρειάζονται περισσότερο και από οποιοδήποτε παιχνίδι και από οποιαδήποτε εκδήλωση που θα τους χαρίσει όμορφες στιγμές!
Γεννήθηκαν  σχέσεις που σίγουρα δεν θα τελειώσουν ποτέ....
Γιατί τελικά όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την διαφορά....
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...