Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 29ος  Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών με επίσημο χορηγό & ονομαστικό χορηγό στους Αγώνες δρόμου των 5 & 10χλμ. την WIND Ελλάς.

Συνολικά  18.500 δρομείς, έλληνες και ξένοι, έλαβαν θέσεις την Κυριακή 13 Νοεμβρίου το πρωί στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στην εκκίνηση των Αγώνων Δρόμου 5χλμ & 10χλμ αλλά και στον Μαραθώνα στην εκκίνηση της Κλασικής Διαδρομής των 42.195 χλμ. Παράλληλα με τη συμμετοχή τους, οι δρομείς συνέβαλαν στην πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης της WIND για τη στήριξη του έργου της Κιβωτού Του Κόσμου.  
Μέσω μιας σειράς «μηχανισμών» που ενεργοποίησε πριν αλλά και κατά τη διάρκεια των αγώνων, η εταιρεία κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 40.000€ για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου. Την επιταγή με το ποσό που συγκεντρώθηκε είχαν τη χαρά να παραδώσουν οι ίδιοι οι πρεσβευτές στον πάτερ Αντώνιο και τα παιδιά της Κιβωτού χτες το απόγευμα στο κατάστημα WIND, που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Μαρούσι.
Για πρώτη φορά η WIND Running Team έδωσε το δυναμικότερο παρόν που έχει δώσει ποτέ ομάδα στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση, με 1.000 δρομείς οι οποίοι έλαβαν μέρος σε όλους τους αγώνες (5χλμ., 10χλμ. και Μαραθώνιος). Με τη συμμετοχή τους, οι δρομείς συνεισέφεραν στην εκστρατεία για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου καθώς για καθέναν η WIND δωρίζει 10 ευρώ στα παιδιά της Κιβωτού.
Ακόμα, μία ομάδα από δημοφιλείς Έλληνες έλαβαν επίσης μέρος στον αγώνα με τα χρώματα της WIND Running Team. Οι Πάνος Βλάχος, Ζέτα Δούκα, Νίκη Κάρτσωνα, Γιώργος Μανίκας, Νικολέτα Ράλλη, Ρέα Τουτουνζή και Χρήστος Φερεντίνος, ως πρεσβευτές της WIND Running Team και του μηνύματος της ομάδας στήριξαν με τη συμμετοχή τους το έργο της «Κιβωτού του Κόσμου», καθώς για κάθε έναν «πρεσβευτή», η WIND προσέφερε στην Κιβωτό το ποσό των 1000€.
Η WIND έδωσε επίσης τη δυνατότητα σε όλους τους δρομείς του 29ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών να συνεισφέρουν στην Κιβωτό του Κόσμου. Απλά πατώντας πάνω στον τάπητα της ΑΨΙΔΑΣ ΑΓΑΠΗΣ με τη σήμανση «I like WIND – Πάτα like και πρόσφερε» η οποία βρίσκονταν περίπου χλμ πριν τον τερματισμό, επί της Βας. Σοφίας, ενίσχυαν κατά 1 ευρώ το ποσό για την Κιβωτό του Κόσμου.
Παράλληλα, μέσα από την ειδική εφαρμογή «Πάτα  Like και Πρόσφερε» στη Facebook σελίδα της WIND, η εταιρεία έδωσε σε όλους τη δυνατότητα να στηρίξουν το έργο της Κιβωτού προσφέροντας 1€ για κάθε Like, συγκεντρώνοντας μέσα από την πρωτοβουλία αυτή 10.213€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...