Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Κοινωνική συνεισφορά για τη φροντίδα της υγείας από την INTERAMERICAN

Η INTERAMERICAN εκφράζει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για θέματα υγείας διευρύνοντας συνεχώς τις συνεργασίες της  με αξιόλογους φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας με έμφαση στην πρόληψη, όπως είναι το «ΑγκαλιάΖΩ» και ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση.
Δεδομένο ότι ο Οκτώβριος είναι μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού η INTERAMERICAN σε συνεργασία με το ΑγκαλιάΖΩ – Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου, οργάνωσε για τις εργαζόμενες στην εταιρεία πρόγραμμα εκπαίδευσης στην αυτοεξέταση του μαστού. Σημειώνεται ότι στη χώρα μας προσβάλλονται από καρκίνο του μαστού ετησίως 4.500 γυναίκες, αριθμός που προβάλλει ως αναγκαία την έγκαιρη διάγνωση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της νόσου.  
Παράλληλα, η INTERAMERICAN  στήριξε χορηγικά την εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης που διοργάνωσε ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Αττικό Μετρό της πλατείας Συντάγματος. Μεγάλος αριθμός πολιτών είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να πραγματοποιήσουν δωρεάν εξετάσεις για την κύφωση και τη σκολίωση.
Οι ανωτέρω πρωτοβουλίες εγγράφονται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της INTERAMERICAN “Πράξεις Ζωής”, στον άξονα της φροντίδας για την υγεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...