Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης υπογράφει αυτόγραφα 
Εγκαίνια σήμερα στο Γήπεδο μπάσκετ που δώρισε η WIND μαζί με το Θοδωρή Παπαλουκά και το Δημήτρη Διαμαντίδη στα παιδιά του Δήμου Αχαρνών 

Έτοιμο να φιλοξενήσει τα παιδιά του Δήμου Αχαρνών, είναι το υπαίθριο γήπεδο μπάσκετ που κατασκευάστηκε στην περιοχή Αγριλέζα, στο πλαίσιο της κοινωνικής εκστρατείας της WIND, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ με πρωταγωνιστές τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Θοδωρή Παπαλουκά.

Το νέο γήπεδο, που πληροί όλες τις προδιαγραφές άθλησης και ασφάλειας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού παραδόθηκε σήμερα από τους παίκτες και εκπροσώπους της WIND στο Δήμο Αχαρνών σε ειδική εκδήλωση παρουσία της Αντιδημάρχου Διοίκησης της περιοχής κας. Αθηνάς Σεϊτανίδου, μελών του δημοτικού συμβουλίου, κατοίκων και μαθητών της περιοχής. Επίσης, με αφορμή την εκδήλωση και με στόχο να δώσει ένα ακόμα κίνητρο στα παιδιά να αξιοποιήσουν άμεσα το χώρο και να ασχοληθούν με τον αθλητισμό η εταιρεία εφοδίασε με μπάλες μπάσκετ το νέο γήπεδο.

Τα πιο λαμπρά αστέρια του Ελληνικού μπάσκετ, συγκέντρωσαν με τα καλάθια τους στη διάρκεια της σεζόν 2009-2010 το ποσό των 40.800€ στο πλαίσιο της εκστρατείας TA ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ καθώς για κάθε καλάθι που πετύχαιναν στην Α1 αλλά και στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, η WIND προσέφερε 100€ ενώ πριμοδότησε με 10.000€ τα 10 καλάθια που μπήκαν σε διπλό των δύο διεθνών άσων, με τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αχαρνών στις 12 Απριλίου.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς τόνισε: «Χαίρομαι που για φέτος η συμμετοχή μας στην εκστρατεία ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ έγινε το όχημα για να βρεθούμε δίπλα στα παιδιά του Δήμου Αχαρνών και με τα καλάθια μας να συμβάλλουμε ώστε να κατασκευαστεί αυτό το γήπεδο μπάσκετ. Ελπίζω ότι έτσι δίνουμε μαζί με τη WIND ένα ακόμα κίνητρο στα παιδιά της περιοχής να ασχοληθούν με τον αθλητισμό».

O Δημήτρης Διαμαντίδης αναφερόμενος στην ενέργεια ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένος που τη σεζόν που μας πέρασε μέσα από την πρωτοβουλία ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ της WIND, συνέβαλα και εγώ ώστε να δώσουμε στο Δήμου Αχαρνών ένα ολοκαίνουριο ανοιχτό γήπεδο, φέρνοντας το μπάσκετ ακόμα πιο κοντά στη ζωή των παιδιών κάθε γειτονιάς, ανεξάρτητα από το φύλο, την κοινωνική ή οικονομική κατάσταση της οικογένειάς τους»

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Παναγιώτης Φωτιάδης με δήλωσή του σημείωσε: «Σε καιρούς δύσκολους και χαλεπούς η πρωτοβουλία της WIND να κατασκευάσει και να παραχωρήσει στον Δήμο μας, ένα ανοικτό γήπεδο μπάσκετ στην περιοχή της Αγριλέζας, χαρίζει χαμόγελα αισιοδοξίας. Η ιδιωτική πρωτοβουλία μπορεί να ανοίξει δρόμους και να προσφέρει την απαραίτητη ανάπτυξη στον τόπο. Ιδίως σε έναν Δήμο όπως ο Δήμος Αχαρνών κάθε ενέργεια, δωρεά και χορηγία μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα μας. Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα στους πολυάριθμους νέους/νέες των Αχαρνών να ασχοληθούν μ' ένα άθλημα που μας έχει χαρίσει πολλές νίκες».

Ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς, κ. Γιώργος Τσαπρούνης ανέφερε: «Με μεγάλη χαρά η WIND υλοποίησε την υπόσχεση που είχε δώσει στα παιδιά του δήμου Αχαρνών και σήμερα τους παραδίδει το νέο γήπεδο στην Αγριλέζα. H εταιρεία για άλλη μία φορά δείχνει εμπράκτως ότι στηρίζει την τοπική κοινωνία και βοηθάει τη νεολαία να έρθει πιο κοντά στον
αθλητισμό και τις αξίες του. Για μας είναι επίσης σημαντικό ότι σπουδαίοι αθλητές όπως ο Θοδωρής και το Δημήτρης συμμετέχουν σε αυτές τις προσπάθειες»

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη χρονιά ο Θοδωρής και ο Δημήτρης συγκέντρωσαν €24.600, χρήματα που προσφέρθηκαν για τους σκοπούς του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας, στον Πειραιά, και του Νομαρχιακό Σύλλογο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...