Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

Προβλήματα του Κέντρου Αποκατάστασης Παίδων και Νέων Κρήτης

"Συνεχώς επιδεινώνεται η λειτουργία των τμημάτων Παιδικής Μέριμνας και Α.Μ.Ε.Α. του Κέντρου Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων Κρήτης στα Χανιά" αναφέρουν σε ερώτησή τους προς τον Υπουργό  Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι βουλευτές της ΔΗΜ. ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Μαρκογιαννάκης Χρήστος και Κιλτίδης Κωνσταντίνος και επισημαίνουν:

"Η επίκληση της οικονομικής κρίσεως δεν συνιστά άλλοθι, για την απραξία και αδράνεια του Υπουργείου σας, στις συνεχείς εκκλήσεις του Δ.Σ. του ιδρύματος. Θα έπρεπε το αντίθετο να συμβαίνει για παρόμοιες κοινωνικές δομές,  που αποτελούν την ύστατη ελπίδα αυτών των παιδιών και νέων, όπως και των οικογενειών τους.

 Η στελέχωση και στήριξή του είναι επιβεβλημένη και αποτελεί «κόκκινη γραμμή» για μια κοινωνία που σέβεται τον εαυτό της. Εάν δεν είστε ενημερωμένος, πράξτε το άμεσα, όπως και για όλους τους παρόμοιους οργανισμούς.

Είναι άμεση ανάγκη η πολιτεία να δώσει λύσεις καταξίωσης του πολιτικού συστήματος και ανάδειξης του κοινωνικού κράτους μέσα στην δείνη των καιρών.

Γι΄ αυτό και ερωτάσθε:
- Έχει γίνει πρόβλεψη από την κυβέρνηση και το Υπουργείο σας, για την οικονομική στήριξη των τμημάτων παιδικής μέριμνας και Α.Μ.Ε.Α;

- Έχετε μεριμνήσει σε τέτοιου είδους οργανισμούς, την αυτόματη πρόσληψη στελεχιακού δυναμικού ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...