Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Ο Δ. Κοζάνης με τους εθελοντές κοντά στις αδύναμες κοινωνικές ομάδες

Η οικονομική κρίση οδηγεί συνεχώς όλο και περισσότερους ανθρώπους, οικογένειες, κοινωνικές ομάδες στη φτώχεια, την ανέχεια και σε πρόσθετες δυσκολίες για την ικανοποίηση ακόμα και των στοιχειωδών αναγκών.

Η κοινωνική συνοχή και η αλληλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους, αποτελούν προτεραιότητα για τον Δήμο Κοζάνης. Δυστυχώς η πολιτεία δεν μπορεί να καλύψει όλες αυτές τις ανάγκες οι οποίες διαρκώς μεγαλώνουν.
Ο Δήμος στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, κάνει μία σημαντική προσπάθεια να καλύψει τις ανάγκες δεκάδων συμπολιτών μας. Σε αυτήν την προσπάθεια καθοριστικό ρόλο παίζουν οι εθελοντές αλλά και οι άνθρωποι που προσφέρουν τα απαραίτητα εμπορεύματα για να στηρίξουν αυτές τις ενέργειες.
Κάθε μέρα δεκάδες μερίδες διανέμονται σε πολίτες της περιοχής. Δεκάδες άνθρωποι στηρίζονται με διακριτικότητα από τις δομές του δήμου για τα απαραίτητα αγαθά. Ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Μαλούτας και το Δημοτικό Συμβούλιο επίσης χαιρέτησαν και στηρίζουν τη δημιουργία κοινωνικού παντοπωλείου και από τη Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης.
Ο υπεύθυνος της πρόνοιας του Δήμου Κοζάνης κ. Κυτίδης δήλωσε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει και θα εντείνει αυτή την προσπάθεια, η οποία αυτή την περίοδο που διανύουμε αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα. Παράλληλα ο Δήμος Κοζάνης θέλει να ευχαριστήσει όλους εκείνους τους αφανείς εθελοντές, κυρίως εθελόντριες, και τους χορηγούς αυτής της προσπάθειας, οι οποίοι δρουν με σεμνότητα, ευαισθησία και ανιδιοτέλεια, χωρίς τυμπανοκρουσίες και επιδιώξεις για τιμητικές διακρίσεις.

kozanilife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...