Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Συνεργασία «Ερρίκος Ντυνάν» & ΕΒΕΑ.

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα συνεργασίας που εγγυάται την άμεση παροχή ιατρικής βοήθειας και νοσοκομειακής περίθαλψης υψηλού επιπέδου με σημαντικές εκπτώσεις σε δεκάδες χιλιάδες μέλη και εργαζόμενους στις επιχειρήσεις του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, εγκαινίασαν σήμερα οι διοικήσεις του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» και του ΕΒΕΑ.   
Η υπογραφή της  συνεργασίας που συμπίπτει με τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία (28 Απριλίου), ανοίγει ουσιαστικά ένα νέο κεφάλαιο συμπράξεων στον τομέα της παροχής υπηρεσιών υγείας, δημιουργώντας παράλληλα  ένα νέο χώρο προνομίων και ασφάλειας για μεγάλο αριθμό εργαζομένων. 
 
Το πρόγραμμα  συνεργασίας του Νοσοκομείου  «Ερρίκος Ντυνάν» με τον  ΕΒΕΑ προβλέπει την έκδοση προνομιακής κάρτας υγείας, μέσω της οποίας παρέχονται σε όλα τα μέλη του ΕΒΕΑτους περίπου 70.000 εργαζόμενους των συμβεβλημένων επιχειρήσεών του, καθώς και στις οικογένειές τους,  ειδικές τιμές σε ένα ευρύ πλέγμα ιατρικών εξετάσεων, αλλά και στη νοσηλεία τους στο Νοσοκομείο.  
Ο Πρόεδρος του  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και  του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ερρίκος Ντυνάν» κ. Ανδρέας Μαρτίνης συνέδεσε την πρωτοβουλία με την κοινωνική αποστολή του Νοσοκομείου ενώ ευχήθηκε η συνεργασία με το ΕΒΕΑ να αποτελέσει την απαρχή για αντίστοιχες συνεργασίες που θα είναι προς όφελος των εργαζομένων. 
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος τόνισε ότι η συνεργασία αυτή «έχει στόχο να στηρίξει ανθρώπινες ανάγκες» και πρόσθεσε: «Μέσω της Προνομιακής Κάρτας Υγείας παρέχεται σε όλους τους δικαιούχους μια πλήρης σειρά πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων υπηρεσιών υγείας, σε προνομιακό κόστος και με την ποιότητα που εγγυάται ένα από τα καλύτερα νοσοκομειακά ιδρύματα της Αττικής».
   
Για τους κατόχους της προνομιακής κάρτας υγείας λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή με τετραψήφιο κωδικό κλήσης (1070). Η προνομιακή κάρτα υγείας διατίθεται δωρεάν και διασφαλίζει: 
  • Έκπτωση 50% στις επισκέψεις στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών 
  • Επίσκεψη στα  Εξωτερικά Ιατρεία στη τιμή των 20 ευρώ. 
  • Τιμές κρατικού τιμολογίου (ΦΕΚ) στις αξονικές τομογραφίες, τις μαγνητικές τομογραφίες και  τα Triplex 
  • Έκπτωση 25% στις διαγνωστικές εξετάσεις. Αφορά όλες τις αιματολογικές – μικροβιολογικές εξετάσεις, όλες τις ακτινολογικές (ακτινογραφίες, υπέρηχοι, σπινθηρογραφήματα κ.α.) και όλες τις ιατρικές πράξεις – εξετάσεις που εκτελούνται στα εξωτερικά ιατρεία (ενδοσκόπηση ΩΡΛ, βυθοσκόπηση, γαστροσκόπηση, σπιρομέτρηση κ.α) 
  • Πακέτα προληπτικού  ελέγχου (check-up) σε ειδικές προνομιακές τιμές 
  • ΄Εκπτωση 15% στη  Νοσηλεία  
Βάσει της  σχετικής συμφωνίας, οι ενδιαφερόμενες εταιρίες – μέλη του ΕΒΕΑ που  θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει να αποστείλουν τα στοιχεία των εργαζομένων τους, προκειμένου να εκδοθούν οι ειδικές, ονομαστικές κάρτες τους. Μετά την υποβολή σχετικής αίτησης, οι ειδικές κάρτες θα παραλαμβάνονται  με την πάροδο δέκα εργάσιμων ημερών από το Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...