Τρίτη, 12 Απριλίου 2011

Η WIND running team στον 6ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή της WIND running team στον 6ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Οι συνολικά 130 εργαζόμενοι, φίλοι και συνεργάτες της WIND που έλαβαν μέρος, τερμάτισαν με επιτυχία στους αγώνες των 5χλμ, 10χλμ αλλά και στο Μαραθώνιο, κάνοντας τα δικά τους βήματα ζωής για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Βορείου Ελλάδος, καθώς στόχος της συμμετοχής της ομάδας ήταν να συνεισφέρει στην υποστήριξη των σκοπών της οργάνωσης.

Οι δρομείς της ομάδας έτρεξαν με τα χρώματα της WIND και της ενέργειας Βήματα Ζωής της ΕΛΕΠΑΠ μεταφέροντας στους δρόμους της πόλης ένα μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τα παιδιά με αναπηρία και η WIND πριμοδότησε τη συμμετοχή των δρομέων, προσφέροντας στην ΕΛΕΠΑΠ Βορείου Ελλάδος το ποσό των 5.000€.

Ο πρώτος δρομέας της WIND running team που τερμάτισε στα 5 χλμ ήταν ο Νίκος Τζαμικόσογλου και από τις γυναίκες η Ελένη Λεβέντη. Αντίστοιχα στα 10 χλμ., πρώτοι από την ομάδα της WIND τερμάτισαν ο Παναγιώτης Στεργιανός και η Αναστασία Μαυρίδου. Στο Μαραθώνιο η WIND running team έλαβε μέρος με 6 δρομείς. Πρώτος από την ομάδα της εταιρείας τερμάτισε ο Νίκος Δεληγιαννίδης με χρόνο 03:46:19. Στο γκρουπ των Μαραθωνοδρόμων της WIND running team συμμετείχε και ο Λουκάς Χρήστου, εργαζόμενος στο τμήμα πληροφορικής της εταιρείας.

Παράλληλα, 1500 μαθητές Δημοτικών Σχολείων της Θεσσαλονίκης έτρεξαν με την υποστήριξη της WIND στον Αγώνα Δρόμου των 1.000 μέτρων, μεταφέροντας το μήνυμα «ο αγώνας για το περιβάλλον είναι μαραθώνιος», μια πρωτοβουλία της μη κερδοσκοπικής εταιρείας περιβαλλοντικής μέριμνας, Ecocity.

«Με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε ότι η πρωτοβουλία της δημιουργίας μίας ομάδας δρομέων, της WIND Running Team, που θα συμμετέχει σε αγώνες για φιλανθρωπικό σκοπό, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από συναδέλφους, συνεργάτες και φίλους. Πήραμε το βάπτισμα του πυρός στη Θεσσαλονίκη και θα συνεχίσουμε να τρέχουμε για καλό σκοπό» δήλωσε για την ενέργεια αυτή ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς, ο οποίος συμμετείχε επίσης στον αγώνα των 5 χλμ μαζί με τον Γενικό Οικονομικό Διευθυντή της εταιρείας Γιώργο Ράλλη και άλλους εργαζόμενους της WIND.

Στόχος της WIND running team είναι να εμπνεύσει για ζωή με άσκηση και ενεργή συμμετοχή σε πρωτοβουλίες και δράσεις αλληλεγγύης για ομάδες της κοινωνίας που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό. Η συμμετοχή της WIND running team στο σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός, εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Στην Πράξη», μέσω του οποίου η εταιρεία αναπτύσσει δράσεις που αφορούν στην υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, το περιβάλλον και την κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...