Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Πρώτο Βραβείο για τον Απολογισμό ΕΚΕ της INTERAMERICAN

Ο Απολογισμός  Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της  INTERAMERICAN απέσπασε το 1ο Βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερος Απολογισμός ΕΚΕ» των Βραβείων «ΘΑΛΗΣ – CEO & CSR 2011», στο σύνολο των εκδοθέντων στην Ελλάδα Απολογισμών ΕΚΕ το 2010, στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου CEO & CSR Money Conference που οργανώνει το οικονομικό περιοδικό «ΧΡΗΜΑ». Στην ίδια κατηγορία το 2ο Βραβείο κέρδισε η UNILEVER και το 3ο η VODAFONE.
Οι νικητές των Βραβείων προέκυψαν από τα αποτελέσματα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας του κοινού, που διεξήχθη στην ιστοσελίδα του περιοδικού «ΧΡΗΜΑ». Ψήφισαν συνολικά 1.027 άτομα. Η απονομή πραγματοποιήθηκε με την ολοκλήρωση των εργασιών του Συνεδρίου από τους κ.κ. Άννα Νταλάρα, υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιάννο Λιβανό, Γεν. Γραμματέα Νέας Γενιάς, Μίμη Ανδρουλάκη, βουλευτή, Πάνο Σόμπολο, πρόεδρο ΕΣΗΕΑ και Νίκο Αναλυτή, πρόεδρο Ελληνικού Δικτύου ΕΚΕ. 
Η διάκριση του Απολογισμού ΕΚΕ της INTERAMERICAN με τις ψήφους του κοινού κατέδειξε ότι η έκθεση επετέλεσε σε αξιοσημείωτο επίπεδο τον ρόλο του εργαλείου για διάλογο με τα ενδιαφερόμενα μέρη (συμμετόχους), αποδίδοντας ολοκληρωμένα την υπευθυνότητα της εταιρείας στους τομείς της διακυβέρνησης, της αγοράς, των ανθρωπίνων πόρων και της ευθύνης για την κοινωνία και το περιβάλλον.  
Χορηγός του 12ου Συνεδρίου Μαστολογίας
Εν τω μεταξύ, η INTERAMERICAN στήριξε ως χορηγός το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαστολογίας, που οργάνωσε στις 6 Μαΐου στην Καλαμάτα η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (EEM). Στο συνέδριο αναπτύχθηκαν τα θέματα της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού και της συμβολής της πρωτοβάθμιας φροντίδας, της γενετικής συμβουλευτικής, των εξελίξεων στη χειρουργική αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, των σύγχρονων μεθόδων αποκατάστασης του μαστού, της νοσηλευτικής παρέμβασης, των στοχευμένων θεραπειών, των εξελίξεων στην ακτινοθεραπεία και της ψυχοπαθολογίας του ασθενούς. Η INTERAMERICAN αποτελεί σταθερή χορηγό του έργου της ΕΕΜ, σε συνάφεια με την δραστηριότητά της στον τομέα υγείας και την εστίαση στην πρόληψη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...