Κυριακή 22 Μαΐου 2011

INTERAMERICAN: Αναδοχή ηλικιωμένων με υποστήριξη της “Γραμμής Ζωής”

Το Γραφείο Πωλήσεων INTERAMERICAN του Απ. Δοκούζη, μια από τις μεγαλύτερες και πιο δυναμικές μονάδες του Tied Agency της Εταιρείας, προσέφερε στη “Γραμμή Ζωής”, μη κυβερνητική οργάνωση φροντίδας ηλικιωμένων, οικονομική υποστήριξη για την προμήθεια 10 συσκευών τηλε-ειδοποίησης που η οργάνωση θα διαθέσει σε μοναχικά ηλικιωμένα άτομα.

Η πρωτοβουλία εγγράφεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Πράξεις Ζωής” της INTERAMERICAN. Όπως επισημαίνει ο Απ. Δοκούζης, «η έμπρακτη κοινωνική ευαισθησία -ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που πλήττει κυρίως τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες- προάγει τον επαγγελματία των ασφαλειών και αναδεικνύει τον κοινωνικό χαρακτήρα του ασφαλιστικού επαγγέλματος».

Η “Γραμμή Ζωής” έχει αναπτύξει σημαντικά τη δράση της τα τελευταία χρόνια εξυπηρετώντας πλήθος ηλικιωμένων που ζουν μόνοι, είναι άποροι και χρειάζονται συντροφιά, φροντίδα, ασφάλεια και υποστήριξη. Η οργάνωση λειτουργεί κέντρο διαχείρισης τηλεφωνικών κλήσεων ηλικιωμένων που είναι εφοδιασμένοι με τη συσκευή τηλε-ειδοποίησης. Η INTERAMERICAN έχει αναλάβει, συνολικά, την αναδοχή 30 ηλικιωμένων που είναι συνδεδεμένοι με τη “Γραμμή Ζωής”, ως σταθερή χορηγός της ΜΚΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...