Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

"Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ δεν συμπεριλαμβάνεται στις ΜΚΟ που προκρίθηκαν για το «φιλέτο» 55.000 προσλήψεων"

"Η ΜΚΟ ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με αφορμή άρθρο – ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε σε εφημερίδες και στο διαδίκτυο με τίτλο: «Οι 19 ΜΚΟ που προκρίθηκαν για το «φιλέτο» 55.000 προσλήψεων», ανακοινώνει τα εξής:

Η ΜΚΟ ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όπως είχε δικαίωμα, υπέβαλε αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας με σκοπό την εξασφάλιση θέσεων εργασίας, που θα εξυπηρετούσαν την πληρέστερη λειτουργία των προγραμμάτων μας προς όφελος των Ηλικιωμένων συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη στήριξης.

Στη συνέχεια και μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε για τον επιχειρούμενο τρόπο λειτουργίας του συγκεκριμένου προγράμματος, κάτι το οποίο δεν ήταν δυνατόν να γνωρίζουμε εξ αρχής και στο οποίο δεν επιθυμούσαμε να συμμετέχουμε, αποσύραμε την αίτησή μας και διακόψαμε την περαιτέρω υποβολή δικαιολογητικών. Ως εκ τούτου η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ δεν συμπεριλαμβάνεται στις ΜΚΟ που συμμετέχουν στις συγκεκριμένες διαδικασίες.

Σε κάθε περίπτωση, η ΜΚΟ ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, έχει αποδείξει ότι ουδέποτε ο σκοπός της υπήρξε η κατοχή «φιλέτων», ούτε η συμμετοχή σε «φαγοπότια» όπως κατηγορείται από το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Δεν έχουμε ποτέ και ούτε σκοπεύουμε να συμμετέχουμε σε μικροπολιτικά παιχνίδια. Ο μοναδικός, ειλικρινής και αδιαπραγμάτευτος στόχος μας είναι η παροχή οποιασδήποτε χρήσιμης και ανακουφιστικής υπηρεσίας προς τους ηλικιωμένους που έχουν ανάγκη, οι δε πόροι μας υπήρξαν πάντοτε διαφανείς."


http://theywantyourhelp.blogspot.com/2011/09/08-09-2011.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...