Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Η INTERAMERICAN στηρίζει τη ΣΤΟΡΓΗ για τη δημιουργία Ξενώνα

Την εστίαση του εταιρικού προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας “Πράξεις Ζωής” στο παιδί επιβεβαίωσε με μία ακόμη πρωτοβουλία της η INTERAMERICAN, ενισχύοντας με τη συνδρομή της τη δημιουργία Ξενώνα από τη “Στοργή”, το Σύλλογο Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών.

Ο Ξενώνας θεμελιώθηκε προ ημερών από τον υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδο και όταν ολοκληρωθεί ως έργο, θα προσφέρει φιλοξενία στα παιδιά που ασθενούν αλλά και στους συνοδούς τους που έρχονται από περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης και χρειάζεται να παραμείνουν στην πόλη για κάποιο χρονικό διάστημα, προκειμένου τα παιδιά να ακολουθήσουν πρόγραμμα θεραπείας. Ο Ξενώνας, που βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς, υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος σε 16 μήνες.

Το έργο έρχεται να συμπληρώσει την πολύ σημαντική συνεισφορά της “Στοργής” στην αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου. Η INTERAMERICAN υποστηρίζει σταθερά τον Σύλλογο, που προσπαθεί να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες για τα καρκινοπαθή παιδιά έχοντας κατασκευάσει ήδη το Αιματολογικό Κέντρο “Στοργή”, μοναδικό στην Ελλάδα και στην ΝΑ Ευρώπη το οποίο δώρισε στο νοσοκομείο “Γ. Παπανικολάου”.

Στο στιγμιότυπο από τη θεμελίωση του Ξενώνα, ο κ. Τάσος Παπαδόπουλος, διευθυντής πωλήσεων κεντρικής και βόρειας Ελλάδος INTERAMERICAN, με την κα Τίμη Μπακατσέλου, πρόεδρο της “Στοργής” και το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου κα Αγγελική Κουχτσόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...