Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Επτά δρομείς της Φλόγας στον αγώνα δρόμου των 100χλμ στον Όλυμπο

Επτά δρομείς από την ομάδα  ων Μαραθωνοδρόμων της Φλόγας, του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασία, θα συμμετάσχουν στον μεγάλο αγώνα δρόμου των 100χλμ που θα γίνει για πρώτη φορά στον Όλυμπο  στις 6 και 7 Ιουλίου, μαζί με άλλους 123 επίλεκτους αθλητές από όλο τον κόσμο!

Πρόκειται  για το ΟLYMPUS MYTHICAL TRAIL (στο πλαίσιο του οποίου  θα καλύψουν 100 χλμ σε 7.000 μ. θετικής υψομετρικής και στο όριο των 30 ωρών!

Οι δρομείς Άντζελα Τερζή, Βίκυ Καρπούζα, Παναγιώτης Μπαφίτης, Κώστας Κουρτέλης, Κώστας Χουβαρδάς, Δημήτρης Καλλιμάνης και Διακουμάκος Παύλος θα αγωνιστούν με την φανέλα και το σήμα  του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια η ''Φλόγα'' (http://floga.org.gr/), ευγενική χορηγία της Salomon Hellas.

Σκοπός των εθελοντών μαραθονοδρόμων είναι να περάσουν το μήνυμα σε όλο ότι ο παιδικός καρκίνος μπορεί να ιαθεί με σωστή έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, ότι υπάρχουν γιατροί και φορείς που στέκονται με επιστημοσύνη και αγάπη καντά στα παιδιά που δίνουν τον δικό τους αγώνα , αλλά και να ενισχύσουν τον πολύπτυχο και πολυσχεδή αγώνα της  Φλόγας και του Ξενώνα που λειτουργεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...