Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Συνάντηση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη

υνάντηση με το προεδρείο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.με.Α.), είχε σήμερα στις 12:00 μ.μ. ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης. Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.με.Α., Ιωάννης Βραδακαστάνης, καθώς και ο γενικός γραμματέας Χρήστος Νάστας, περιέγραψαν στον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ. τα προβλήματα των ατόμων  με αναπηρία και τόνισαν ότι σε περίπτωση που γίνουν περικοπές των αναπηρικών επιδομάτων θα οδηγήσουν τους δικαιούχους τους σε συνθήκες κοινωνικής εξαθλίωσης.

Όπως εξήγησαν οι ίδιοι «τα τελευταία δύο χρόνια τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειές τους βιώνουν σε πολύ μεγαλύτερη ένταση τη φτώχεια την ανεργία και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Τα ελάχιστα υποστηρικτικά μέτρα που ελήφθησαν για αυτούς την τελευταία διετία δεν μπορούν να αντισταθμίσουν τις σκληρές επιθέσεις που έχουν δεχτεί σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο».
Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. Φώτης Κουβέλης από την πλευρά του άκουσε με προσοχή τα αιτήματα του προεδρείου της Ε.Σ.Α.με.Α. και τόνισε ότι πρέπει να προστατευτούν με διακριτά μέτρα και αποτελεσματικά τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειές τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...