Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Τα εγκαίνια πολυχώρου Α.μ.ε.Α. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ

Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του του νέου πολυχώρου της ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μ.ε.Α. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, επί της οδού Πελασγιας 133 στο Περιστέρι.


Ο πολυχώρος περιλαμβάνει χώρους εθελοντικών δράσεων & γραφείων 200m2 σε δύο επίπεδα , με σκοπό να βελτιώσει σημαντικά την καθημερινότητα των παιδιών & έφηβων με ειδικές ικανότητες

Ο Πρόεδρος της ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ κ. Διονύσης Γ ουράνιος στην ομιλία του ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι κύριοι στόχοι της ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ είναι, η μέριμνα για τα άτομα με νοητική υστέρηση & φάσμα αυτισμού. Στόχος ΔΕΝ είναι να υποκαταστήσουμε τα κέντρα αποκατάστασης αλλά να προσφέρουμε σε αυτά τα παιδιά εθελοντική δημιουργική απασχόληση και επιστημονική υποστήριξη τα απογεύματα της καθημερινότητας τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους :

ο Δήμαρχος του Περιστερίου Ανδρέας Παχατουριδης με τους Αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους της παράταξης <<Με την κοινωνία Μπροστά >>

ο επικεφαλής της παράταξης <<Περιστέρι για όλους>> Δημήτρης Κελάφας μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του.

Επίσης με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης, ο Αντιδήμαρχος Ίλιου κος Ευάγγελος Αυγούλας, η περιφερειακή σύμβουλος Ιωάννα Ανδριανοπούλου Πανταλάκη, ο κ.Νίκος Νικολόπουλος δημοσιογράφος-πολιτικός ,αντιπροσωπία από την συντονιστικη τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Περιστερίου, αντιπροσωπία από τον (ΚΙΠΟΔΑ) καθως και πλήθος κόσμου.

Ευχαριστούμε για την σημαντική βοήθεια την παρουσία της δύναμης από το 2ο Αστυνομικό τμήμα Περιστερίου με τον νέο διοικητή κ.Σπύρο Ντάλη, καθώς και την Τροχαία Αιγάλεω .

Σημαντικές επίσης ήταν και οι προσφορές από επαγγελματίες του Περιστερίου για την οργάνωση των εγκαινίων, η Γέφυρα Ζωής ευχαριστεί τα :Ζαχαροπλαστεία Γλυκιστήρι, Ζαχαροπλαστεία Κάκαλης, το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Λόφος,Το φούρνο Βενέτη,φούρνοι Το Χωριάτικο , φούρνος ο Θανάσης και το εργαστήριο Μπουγάτσας Θεσσαλονίκης Ο ΣΑΒΒΑΣ, την εταιρία 3Ε, & τα Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Τέλος το Δ.Σ. της ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ ευχαριστεί από καρδίας τον δημοσιογράφο Σταύρο Μονεμβασιώτη & τους εθελοντές της για την πολύτιμη & σημαντική βοήθεια τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...