Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

H Αιμοδοσία ουσιαστική πρακτική κοινωνικής υπευθυνότητας των εργαζομένων της INTERAMERICAN

Στιγμιότυπο από την πρόσφατη αιμοδοσία στα κεντρικά γραφεία της INTERAMERICAN.
Η “Κατάθεση Ζωής”, όπως τιτλοφορεί η Interamerican τη σειρά των τακτικών ενεργειών αιμοδοσίας που οργανώνει τόσο στα διοικητικά γραφεία της όσο και σε σημεία πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα, συνεργαζόμενη με τοπικούς κοινωνικούς φορείς, αποτελεί προτεραιότητα εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια για την εταιρεία, με σημαντική απόδοση κάθε χρόνο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι με την αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία στις 20 Νοεμβρίου, η INTERAMERICAN ολοκληρώνει τη χρονιά με συνολικό αποτέλεσμα απόδοσης 149 μονάδων αίματος εκ των οποίων 59 μονάδες από το διοικητικό προσωπικό και 90 από γραφεία πωλήσεων. Οι μονάδες που η εταιρεία συγκέντρωσε κατά το 2012 ήταν 210.

Η INTERAMERICAN έχει εισαγάγει την αιμοδοσία στις κύριες δραστηριότητες του εθελοντισμού των εργαζομένων και συνεργατών και την επιβραβεύει ηθικά. Ως προτεραιότητα για τους «Εθελοντές Ζωής» της εταιρείας, η αιμοδοσία απαντά στην πραγματικότητα που φέρνει την Ελλάδα ουραγό στην Ευρώπη. Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της INTERAMERICAN διατηρεί τη δική του τράπεζα αίματος, τροφοδοτώντας συχνά ανάγκες σε αίμα ανθρώπων που έχουν άμεση σχέση με την εταιρεία. Πέρυσι, διατέθηκαν για σχετικές ανάγκες 83 μονάδες αίματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...