Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Mediterranean College: Ανοιχτή εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Με έναυσμα την 5η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, η Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College αφιερώνει αυτή την ημέρα στον εθελοντισμό, τους οργανισμούς και τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που είναι ταγμένες στην υπηρεσία του ανθρώπου με σκοπό την ευημερία των συνανθρώπων μας και της κοινωνίας στο σύνολό της.

Για το σκοπό αυτό διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση, στις 5 Δεκεμβρίου 2013, Ώρα: 17:00-20.00 στο Lecture Hall Mediterranean College (Πατησίων 107 & Πελλήνης 8), με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Μ.Κ.Ο. ΚΛΙΜΑΚΑ, ΓΟΝ.ΙΣ, ΑγκαλιάΖΩ, EMPHASIS, ΕΛΙΞ, PRAKSIS και άλλων φορέων.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη της σημασίας της εθελοντικής προσφοράς, η οποία πρέπει να αυξηθεί με γοργούς ρυθμούς στις μέρες μας, καθώς τα κοινωνικά προβλήματα πληθαίνουν και οι βασικές ανθρώπινες ανάγκες δεν καλύπτονται. Επιπλέον στόχοι της διοργάνωσης είναι να παρουσιαστούν οι πολύ σημαντικές δράσεις οργανισμών και των εθελοντών τους, να δημιουργηθεί ένα δίκτυο επικοινωνίας και υποστήριξης με το Mediterranean College καθώς και να δοθεί η ευκαιρία στους φοιτητές και σε όλους τους συμμετέχοντες να συνεισφέρουν.

Πέραν της συναισθηματικής ικανοποίησης που προέρχεται από τη συνεισφορά στο συνάνθρωπο, ο εθελοντής μπορεί να κερδίσει γνώση, δεξιότητες και εμπειρίες πολύ σημαντικές για την προσωπική και επαγγελματική του ανάπτυξη.

Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: Mediterranean College, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, Student Affairs Office, τηλ.: 210 8899653, www.medcollege.edu.gr


To Mediterranean College στα Social Media:
Facebook:http://www.facebook.com/mediterraneancollege  Twitter:https://twitter.com/#!/medcollege1 YouTube:http://www.youtube.com/mediterraneancollege

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...