Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

4 Βραβεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην INTERAMERICAN, στο CEO & CSR Money Conference 2012

Την ευρεία αναγνώριση της κοινωνικής υπευθυνότητάς της και του σχετικού ετήσιου Απολογισμού της εισέπραξε για μια ακόμη φορά η INTERAMERICAN με τις διακρίσεις που αποκόμισε στα Βραβεία «Θαλής» για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, στο πλαίσιο του έκτου συνεδρίου CEO & CSR Money Conference, που πραγματοποιήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Το κοινό των 1.164 ατόμων, που συμμετείχε φέτος στη διαδικτυακή ψηφοφορία, ανέδειξε τον Γιώργο Κώτσαλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της INTERAMERICAN, κορυφαίο πρόσωπο σε επίπεδο ηγεσίας για την ΕΚΕ, ενώ πρώτος αναδείχθηκε και ο Απολογισμός ΕΚΕ της εταιρείας μεταξύ των υποψηφίων προς βράβευση Απολογισμών για δεύτερη συνεχή χρονιά. Ακόμη, η INTERAMERICAN διακρίθηκε με το δεύτερο βραβείο στις κατηγορίες της καλύτερης ομάδας ΕΚΕ και της δημοφιλέστερης εταιρείας όσον αφορά στην κοινωνική υπευθυνότητα.

Σε δήλωσή του κατά την απονομή του βραβείου ηγέτη, ο κ. Κώτσαλος απέδωσε τις επιτυχίες στη συνέπεια της εταιρείας ως προς τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των πρωτοβουλιών ΕΚΕ, που εντάσσονται στη στρατηγική και εκφράζουν την αναπτυγμένη σχετική εταιρική κουλτούρα, ενώ υπογράμμισε τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνει σε βάθος χρόνου η INTERAMERICAN σε ζητήματα επιχειρηματικής και κοινωνικής υπευθυνότητας.

Στην επιτροπή επιλογής υποψηφιοτήτων συμμετείχαν οι Π. Δράκος, πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΝΕΙΣΕΤ, Κ. Κατσούλη, διευθύνουσα της Sustainable Development, Κ. Ουζούνης, διευθύνων σύμβουλος της Ethos Media, Δ. Παπαδόπουλος, διευθυντής Ελληνικού Δικτύου για την ΕΚΕ, Μπ. Τσακαρέστου, επίκουρη καθηγήτρια Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και Κ. Ευαγγελινός, επίκουρος καθηγητής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών Πανεπιστημίου Αιγαίου, οι οποίοι πραγματοποίησαν και τις απονομές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...