Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

Πασχαλινό μπαζάρ από το ξεblogάρισμα


To ξεblogάρισμα  διοργανώνει το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Aπριλίου το πασχαλινό μπαζάρ του, για την ενίσχυση των άπορων κρατουμένων και των παιδιών που ζουν με τις φυλακισμένες μητέρες τους στις γυναικείες φυλακές Ελεώνα Θήβας. Στο μπαζάρ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πνευματικό κέντρο του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στη συμβολή των οδών Επιχάρμου και Πρυτανείου, στην Πλάκα -κοντά στο μετρό της Ακρόπολης- θα συμμετάσχει το εργαστήριο ζωγραφικής των φυλακών με έργα κρατουμένων καθώς και η Επάνοδος με έργα αποφυλακισμένων.

Στο μπαζάρ θα διατεθούν τίτλοι βιβλίων από  δεύτερο χέρι σε τιμές από 1 ως 5 ευρώ, σπιτικές μαρμελάδες και λικέρ, χειροποίητα  σαπούνια, λαμπάδες, διακοσμητικά και  γλυκά.

 Όπως σε  κάθε μπαζάρ μας θα συλλέγουμε είδη πρώτης ανάγκης για τις φυλακισμένες και τα παιδάκια όπως: πάνες, είδη παιδικής περιποίησης, σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, χαρτί υγείας, απορρυπαντικό για πλύσιμο ρούχων, υγρό καθαρισμού χώρου, σαπούνια, τηλεκάρτες κ.ά. Το μπαζάρ θα λειτουργήσει το Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 9 μ.μ. και την Κυριακή από τις 10 π.μ. ως τις 8 μ.μ..

Περισσότερες  πληροφορίες στο http://xeblogarisma.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...