Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Τις Ένοπλες Δυνάμεις βράβευσε η «Ανοιχτή Αγκαλιά» για τα 15 χρόνια προσφοράς

Η ΜΚΟ «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» (φίλοι της Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής), γιόρτασαν τα 15 χρόνια δράσης και κοινωνικής προσφοράς, το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου με εκδηλώσεις στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών.
Η μέρα γιορτής άρχισε το πρωί με CLOWNORAMA και την παιδική θεατρική παράσταση «Το τραγούδι της γης», και ολοκληρώθηκε το βράδυ με τη συναυλία του Διονύση Τσακνή, στην οποία συμμετείχαν ο MC Yinka, η Κασσιανή Λειψάκη και η Χορωδία Τυπάλδου.
Μετά τη συναυλία η πρόεδρος κα Γιολάντα Βλάχου και τα μέλη του ΔΣ της οργάνωσης βράβευσαν τα τρία όπλα των Ενόπλων Δυνάμεων (Ναυτικό-Αεροπορία-Στρατό) για την πολυετή συνεισφορά τους με τη διάθεση μέσων μεταφοράς εθελοντών-γιατρών και ιατροφαρμακευτικού υλικού σε κάθε γωνιά της ακριτικής Ελλάδας.
Η «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» τίμησε ακόμη τους χορηγούς και υποστηρικτές για τα 15 χρόνια προσφοράς τους, που έχει αγκαλιάσει όλα τα παιδιά και τις οικογένειές τους απ΄άκρη σ΄άκρη της Ελλάδας.
Στην σύντομη απολογιστική ομιλία της η κα Βλάχου ευχαρίστησε τους εθελοντές για τη συνεισφορά τους και τους υποστηρικτές-χορηγούς για την προσφορά τους, και τόνισε «οι εκστρατείες προληπτικής ιατρικής γίνονται χρόνο με το χρόνο περισσότερες. Η «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» διανύει αγόγγυστα αποστάσεις, μέχρι τα ακριτικά νησιά και τους ορεινούς όγκους της Ελλάδας, όπου υπάρχει ανθρώπινη ζωή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...