Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

"Προσβασιμότητα στους δήμους"

Στο πρόγραμμα «Προσβασιμότητα στους δήμους» του υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο ολοκληρώνεται στο τέλος του χρόνου και έχει να κάνει με την επισκεψιμότητα σε κτήρια δημοσίων υπηρεσιών, σε κοινόχρηστες υποδομές, σε χώρους αστικού πρασίνου και σε παραλίες, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ.Πεταλωτής.
 
«Στόχος μας για την επόμενη τριετία είναι η επέκταση του προγράμματος προσβασιμότητας σε όλους τους νέους Δήμους του "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ", καθώς και στις περιφέρειες της χώρας. Η κυβέρνηση, επίσης, έχει δεσμευθεί για ένα νέο θεσμικό πλαίσιο για τα άτομα με αναπηρία και γι' αυτό ακριβώς υπεγράφη από την κυρία Κατσέλη μια υπουργική απόφαση για σύσταση μιας ανάλογης επιτροπής» τόνισε από την Κομοτηνή ο κ.Πεταλωτής.
 
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος βρέθηκε σε ημερίδα με θέμα «Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης & Άτομα με Αναπηρία εν όψει των Παραολυμπιακών Αγώνων του 2012» που διοργανώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας- Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και τοπικούς φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...