Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους γέροντες!

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους γέροντες!
Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για ακόμη μία φορά ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος, ο οποίος με τις Ευλογίες του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας επισκέφθηκε το Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο Καλαβρύτων την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου και διοργάνωσαν σε συνεργασία με το Δήμο Καλαβρύτων, Χριστουγεννιάτικη γιορτή, για τους γέροντες που διαμένουν στο Κεντρο. 
 
Συγκεκριμένα, οι χορευτές του Συλλόγου με την παρουσία τους έδωσαν χαρά στους γέροντες που φιλοξενούνται στο Καλλιμανοπούλειο. Έψαλαν τα κάλαντα, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και προσέφεραν γλυκίσματα στους ηλικιωμένους, οι οποίοι πέρασαν όμορφες στιγμές.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Καλαβρύτων π. Γεώργιος Μπίρμπας ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, ο βουλευτής, Αθ. Παπαδόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γ. Λαζουράς, ο δημοτικός σύμβουλος, Ν. Μαγκαφάς, ο πρώην πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Ν. Ζαφειρόπουλος ο Διευθυντής του Κέντρου Βασίλης Ζήσιμος και πολλοί Καλαβρυτινοί. Όλοι συνεχάρησαν το Σύλλογο και ευχαρίστησαν τους χορευτές για την παρουσία τους.

 
Αμέσως μετά οι χορευτές επισκέφθηκαν το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, το οποίο μπορεί να μην είχε επαρκή ποσότητα χιονιού, ωστόσο αυτό δεν πτόησε τα μέλη του Παγκαλαβρυτινού να διασκεδάσουν όλοι μαζί. Ακολούθησε επίσκεψη στο κέντρο των Καλαβρύτων. Εκεί μετά από το φαγητό, οι χορευτές «ξεχύθηκαν» στα καταστήματα και ψώνισαν παραδοσιακά, τοπικά προϊόντα, αλλά και αναμνηστικά.
 Αργά το βράδυ  επέστρεψαν στην Πάτρα ευχαριστημένοι για την όμορφη ημέρα που είχαν, αλλά και ικανοποιημένοι αφού είχαν την ευκαιρία να προσφέρουν τη χαρά σε ανθρώπους που την είχαν πραγματική ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...