Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Θεσσαλονίκη: Κινδυνεύει με κλείσιμο η Εταιρία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αίτημα την καταβολή της ετήσιας τακτικής επιχορήγησης, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος, μπροστά στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχοντας την συμπαράσταση και άλλων προνοιακών φορέων.
«Διαμαρτυρόμαστε διότι δεν πήραμε την τακτική επιχορήγηση από το υπουργείο Υγείας η οποία έπρεπε να καταβληθεί στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου. Οι υποχρεώσεις μας τρέχουν και οι εργαζόμενοι δεν πληρώνονται. Η Εταιρεία Σπαστικών κινδυνεύει να κλείσει γεγονός που θα έχει ως συνέπεια να μη μπορούν να εξυπηρετηθούν 70 άτομα με βαριές κινητικές και πολλαπλές αναπηρίες» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος , Μόσχος
Δεμίρης.
Δυσχερέστερη καθιστά την κατάσταση η απόφαση για μείωση της αρχικής επιχορήγησης κατά 70%. «Κατά τη συνάντηση μας τον αντιπεριφερειάρχη Διονύση Ψωμιάδη ενημερωθήκαμε ότι η πολιτεία θα κόψει κατά 70% την αρχική επιχορήγηση. «Αν η επιχορήγηση μειωθεί κατά 70% κινδυνεύουμε να κλείσουμε» πρόσθεσε ο κ Δεμίρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...