Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Νικολόπουλος: Οι ανάπηροι και οι εργαζόμενοι γονείς παιδιών με αναπηρία πρέπει να εξαιρεθούν από την Εφεδρεία

Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, συγκάλεσε σύσκεψη στα γραφεία του κόμματος για το θέμα των επιπτώσεων της Εργασιακής Εφεδρείας στις οικογένειες των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Στη σύσκεψη συμμετείχαν: ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Βουλευτής Αχαΐας, κ. Νίκος Νικολόπουλος, η Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων κα Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου, ο Γραμματέας Συνδικαλιστικών Φορέων κ. Γιάννης Μανώλης και ο Γραμματέας Πολιτών με Αναπηρία κ. Σπύρος Σταυριανόπουλος.

Μετά το πέρας της σύσκεψης, ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Νίκος Νικολόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η εφεδρεία και οι αναγκαστικές συνταξιοδοτήσεις και απολύσεις που φέρνει, αναστατώνουν τον οικογενειακό προγραμματισμό και τραυματίζουν την κοινωνική συνοχή.

Οι ανάπηροι και οι εργαζόμενοι γονείς παιδιών με αναπηρία πρέπει να εξαιρεθούν ρητά από τις ρυθμίσεις για την Εργασιακή Εφεδρεία.

Η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε, ήδη, επίκαιρη ερώτηση στον υπουργό Οικονομικών για να αποφύγουν τα άτομα με αναπηρία και οι οικογένειές τους τις επιπτώσεις της Εργασιακής Εφεδρείας, που μεθοδεύει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...