Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Η Ένωση Μαζί για το Παιδί πάει στο Μικρό Μαραθώνιο Σπετσών Run for our Cause

spetses1Image via WikipediaΤο γραφικό νησί των Σπετσών, διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά το «Spetses Mini Marathon», την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011, 11:00πμ. Είναι ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός που φιλοδοξεί να αποτελέσει παράδοση, συμπαρασύροντας μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές του νησιού και την αξία του φίλαθλου πνεύματος.
Πρόκειται για το πρώτο μαζικό, αθλητικό γεγονός που πραγματοποιείται στις Σπέτσες και θα χωρίζεται σε δύο διαδρομές, μια διαδρομή 26χλμ. που περιλαμβάνει τον πλήρη φυσιολατρικό γύρο του νησιού και μια μικρότερη διαδρομή 5χλμ, που περιλαμβάνει τον Ιστορικό Γύρο της Πόλης.

Η Ένωση Μαζί για το Παιδί, θα είναι εκεί και μπορείτε να την ενισχύσετε τρέχοντας για καλό σκοπό! Συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής για να λάβετε μέρος μην ξεχάσετε να τσεκάρετε την Ένωση Μαζί για το Παιδί στο κουτάκι που ρωτά αν θέλετε να τρέξετε για φιλανθρωπικό σκοπό.

Χωρίς καμία περαιτέρω επιβάρυνση για εσάς η Ένωση θα ενισχυθεί από το ποσό της συμμετοχής σας έπειτα από συμφωνία με τους διοργανωτές!

Κάθε συμμετοχή μετράει ο καθένας από εσάς μπορεί να κάνει τη διαφορά! Γίνε κι εσύ κομμάτι του παζλ της καρδιάς που αγκαλιάζει περισσότερα από 10.000 παιδιά το χρόνο!

http://theywantyourhelp.blogspot.com/2011/10/spetses-mini-marathon.html
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...