Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

Δωρεάν Ημερίδα με θέμα «Ο εθελοντισμός ως μηχανισμός επαγγελματικής ανάπτυξης»

«Ο εθελοντισμός ως μηχανισμός επαγγελματικής ανάπτυξης», είναι το θέμα ενημερωτικής δωρεάν Ημερίδας που διοργανώνει η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College, στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2013.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί  τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013, ώρα 18:00, στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College.

Ομιλητές είναι: η κα Φαίη Κουτσούκου, Μέλος της Human Grid, η κα Ελίζα Τσολάκου, Event Project Manager – Spintop, ο κος Ευγένιος Πετούμενος, Διευθύνων Σύμβουλος ΜΚΟ ΙΟΑΣ, και ο κος Γιάννης Παπαδάτος, Εκπρόσωπος ΜΚΟ Πράξεις Ζωής.

Σε όλους  τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Αξίζει να σημειωθεί  ότι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί προηγουμένως το VIP PASS, με το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013». Για την απόκτηση του VIP PASS, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα του φεστιβάλ www.xinisfestival.edu.gr, για να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά την εγγραφή σας. Η παραλαβή του VIP PASS, γίνεται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.

Για δηλώσεις συμμετοχής  επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του  Mediterranean College τηλεφωνικά, στο 210 8899600,  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα , www.medcollege.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...