Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Πασχαλινή διανομή του Hellenic Relief Foundation με την συνεργασία του Συλλόγου των Φίλων των Αστέγω

 
Πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2013 στο Μερόπειο φιλανθρωπικό ίδρυμα η πασχαλινή διανομή του Hellenic Relief Foundation με την συνεργασία του Συλλόγου των Φίλων των Αστέγων. 
Γύρω στις 480 οικογένειες παρέλαβαν δέματα με βασικά τρόφιμα, τσουρέκια, και φρέσκο αρνί. (Ολόκληρο, μισό η τέταρτο ανάλογα με το μέγεθος της οικογένειας). 
Η πασχαλινή διανομή στην Αθήνα , Πέραμα, Κερατσίνι, Ταύρο, Σπέτσες, έγινε δυνατή χάρη στη γενναιοδωρία του ομογενούς επιχειρηματία κ. Κώστα Ζαχαριάδη που διέθεσε γύρω στις 22,000 ευρώ για την πασχαλινή προσφορά. Ο κ. Ζαχαριάδης ταξίδευσε και παραβρέθηκε ο ίδιος και στην προετοιμασία και στην διανομή. 
Μετά το πέρας της διανομής ο κ. Ζαχαριάδης δήλωσε: " Ήταν μια συγκινητική αλλά και συγχρόνως σοκαριστική εμπειρία. Μου έκανε εντύπωση ο οργανωμένος μηχανισμός που έχει δημιουργήσει το Hellenic Relief με τη συνδρομή του Συλλόγου Φίλων των Αστέγων και της επικεφαλής κ. Μαρίας Σιούρδη. Ομολογώ ότι δεν περίμενα τέτοιες καταστάσεις στην Ελλάδα αλλά απ' ότι διαπίστωσα ιδίοις όμμασι oi ανάγκες είναι μεγάλες και χρειάζεται μια γενική κινητοποίηση της ομογένειας. Άνθρωποι αξιοπρεπείς με ευγένεια και καρτερία αδυνατούν να θρέψουν τα παιδιά τους και αυτό πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί με αλληλεγγύη και ανθρωπιά. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...