Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Οι chef των ΙΕΚ ΞΥΝΗ μαγείρεψαν για την "ΕΛΠΙΔΑ"

Για ακόμη μια φορά, οι σπουδαστές Μαγειρικής (chef) των ΙΕΚ ΞΥΝΗ απέδειξαν πως έχουν τεράστια αποθέματα ζεστασιάς και αγάπης προς τις παιδικές ψυχές και για το λόγο αυτό βρέθηκαν δίπλα στην πιο ευαίσθητη κοινωνική ομάδα, τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα» , το οποίο δίνει ελπίδα και χαμόγελο στα άρρωστα παιδιά και στους γονείς τους.

Η συμμετοχή των σπουδαστών έγινε με πρωτοβουλία του καθηγητή και προέδρου του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή, κ. Σοφοκλή Ξυνή.

Οι chef των ΙΕΚ ΞΥΝΗ φρόντισαν το μενού της ετήσιας γιορτής του δημοτικού σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου, παρουσιάζοντας τις ευφάνταστες γαστριμαργικές τους συνταγές, μέσα από ένα πλούσιο μπουφέ, η σύνθεση του οποίου έγινε με την καθοδήγηση του καθηγητή και CHEF του Αστέρα Βουλιαγμένης Ιωάννη Κουτεράνη.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τα μεγαλύτερα παιδιά του Γυμνασίου, όπως επίσης και σκετσάκια βασισμένα σε ποιήματα του Γιώργου Σεφέρη και του Οδυσσέα Ελύτη από τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...