Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Εκατοντάδες χρωματιστά τουβλάκια από την Dow στο Special Olympics Festival!

13th Special Olympics World Summer GamesImage via Wikipedia Dow Chemical Company logoImage via WikipediaΗ εταιρεία Dow Chemical συνεχίζει την αισθητική της προσέγγιση στο πλαίσιο χορηγίας στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011, με την ενεργή συμμετοχή της στο Special Olympics Festival που πραγματοποιείτε παράλληλα με τους Αγώνες, 26 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου. Η Dow, έχοντας πρόσφατα εγκαινιάσει το υπαίθριο έργο τέχνης “One World” του καλλιτέχνη Μπογκντάν Ράντου που θα φιλοξενείται στην Μαρίνα Φλοίσβου μέχρι τη λήξη των Αγώνων, προσθέτει άλλη μία καλλιτεχνική νότα στη χορηγία της συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις και δράσεις του προγράμματος Special Olympics Festival και Delegations Entertainment με την ευγενική χορηγία δέκα κατασκευών από εκατοντάδες χρωματιστά τουβλάκια τα οποία δημιουργήθηκαν από το STYROFOAM™ της εταιρείας.

Οι κατασκευές αυτές έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου Αθηνών όπου πραγματοποιείτε το φεστιβάλ, και προσκαλούν τους επισκέπτες να πειραματιστούν μαζί τους, δημιουργώντας τρισδιάστατα σχέδια και παίζοντας παιχνίδια ποικίλης μορφής. Συγκεκριμένα, δυο κατασκευές έχουν τοποθετηθεί ανάμεσα από το «Τείχος των Εθνών» και την «Αγορά», ένα στις Κατασκηνώσεις Αγίου Αντρέα, όπου το Φεστιβάλ αναλαμβάνει την ψυχαγωγία των αθλητών και ένα σε κάθε μια από τις ακόλουθες κατασκηνώσεις: του Στρατού, της Αστυνομίας , της Αεροπορίας, του Υπουργείου Παιδείας, του Υπουργείου Υγείας, του Δήμου Αθηναίων, καθώς και στο Ξενοδοχείο Golden Coast.

Μέσα από την τελευταία αυτή συμμετοχή της, ολοκληρώνεται μια σειρά από δραστηριότητες της εταιρείας Dow στο πλαίσιο της χορηγίας της. Έτσι, τα χρωματιστά τουβλάκια της Dow θα αποτελούν πόλο έλξης για τους μικρούς και μεγάλους φίλους που θα παρευρεθούν στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ.

Ο κ. Θανάσης Θωμάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Dow Ελλάς, σχολίασε σχετικά: «Πέρα από τις βασικές αξίες που εκπροσωπούν αυτοί οι Αγώνες και τα μηνύματα που έχουν να προσφέρουν για αλληλεγγύη, ισότητα και συμμετοχή, ελπίζουμε οι επισκέπτες που θα τους παρακολουθήσουν, μικροί και μεγάλοι, να μπορέσουν επίσης να διασκεδάσουν και να απολαύσουν κάποιες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να συμβάλλει σε αυτό, προσφέροντας μεταξύ άλλων τα προϊόντα που διαθέτει. Είναι πραγματικά ενδιαφέρον πως μπορεί μέσα από την δημιουργικότητα και την φαντασία των ανθρώπων να μεταμορφώνονται τα θερμομονωτικά προϊόντα μας σε αντικείμενα για παιχνίδι».

Από τις 26 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου καθημερινά, από τις 10 π.μ. έως 7 μ.μ., η εταιρεία Dow θα έχει ενεργή παρουσία στον περιβάλλοντα χώρο υποστηρίζοντας το Φεστιβάλ ως χώρο ενότητας, διαλόγου και πολιτισμικών ανταλλαγών. Εκτός από Επίσημος Προμηθευτής των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011, από τον Ιούλιο 2010, η εταιρεία Dow Chemical είναι ένας από τους Διεθνείς Χορηγούς των Ολυμπιακών Αγώνων.

Φεστιβάλ Special Olympics
26 Ιουνίου – 3 Ιουλίου Ο.Α.Κ.Α
Ωράριο Λειτουργίας 10:00 – 19:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...