Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Για το αύριο των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος: συναυλία του Μανώλη Μητσιά στον Λυκαβηττό

Με χορηγό την INTERAMERICAN

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος δεν κάνουν μεγάλο θόρυβο, αλλά κάνουν μεγάλη δουλειά για τα παιδιά. Δημιουργούν από το 1982 στη χώρα μας οικογένειες για παιδιά που παραμελούνται, εγκαταλείπονται ή κακοποιούνται, παρέχοντας ένα ασφαλές περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνουν με αγάπη και σεβασμό, με στέγη, φαγητό, υγειονομική φροντίδα, μόρφωση και με σταθερούς συναισθηματικούς δεσμούς.

Με εγκαταστάσεις σήμερα στη Βάρη, στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και με Στέγες Νέων, Ξενώνες Προστασίας και Θεραπείας Κακοποιημένων Βρεφών και Νηπίων και Κέντρα Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας σε διάφορα αστικά σημεία, τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος αποδύονται σε μια συγκινητική προσπάθεια προκειμένου να ανταποκρίνονται στις συνεχώς αυξανόμενες -δυστυχώς- σχετικές ανάγκες της κοινωνίας και ταυτόχρονα στις υψηλότερες απαιτήσεις βιωσιμότητας του Οργανισμού, δεδομένης της οικονομικής κρίσης.

«Είναι ευτύχημα ότι σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο μας έχουμε την καθοριστική υποστήριξη επιχειρήσεων όπως η INTERAMERICAN, που βρίσκεται κοντά στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος με ποικίλους τρόπους τα τελευταία χρόνια» επισημαίνει ο Γ. Πρωτόπαπας, Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS, συμπληρώνοντας ότι χωρίς τη χορηγική συνδρομή της INTERAMERICAN δεν θα ήταν εφικτή η συναυλία Μανώλη Μητσιά στο θέατρο Λυκαβηττού την Κυριακή 3 Ιουλίου, που έχει προγραμματιστεί για την ενίσχυση του έργου του Οργανισμού. Μαζί με την INTERAMERICAN αρωγός στη συναυλία είναι το Ελληνικό Rotary, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι ο ΣΚΑΪ (ραδιόφωνο και τηλεόραση), οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Μελωδία 99,2 και 103,7 Δεύτερο Πρόγραμμα, η ΕΡΤ και από τον Τύπο η «Καθημερινή», η «City Press» και η «Free Sunday».

Ο άφθαρτος και πάντα ευαίσθητος στα κοινωνικά ζητήματα Μανώλης Μητσιάς, προσφερθείς αφιλοκερδώς για να έχουν επόμενη μέρα τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, θα υπενθυμίσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τους πιο σημαντικούς σταθμούς της πάνω από τέσσερις δεκαετίες μουσικής διαδρομής του. Συμμετέχει ερμηνευτικά η Νανά Μπινοπούλου.

Αξίζει γι’ αυτό να ανηφορίσουμε στις 3 Ιουλίου ως τον Λυκαβηττό και να συνδράμουμε τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος σε αυτή τη μουσική βραδιά με μόλις 15 ευρώ εισιτήριο. Διατίθενται εισιτήρια και από τα Κεντρικά Γραφεία της INTERAMERICAN (Λ. Συγγρού 350, Καλλιθέα – Δημόσιες Σχέσεις).

http://theywantyourhelp.blogspot.com/2011/06/sos.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...