Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

H INTERAMERICAN στηρίζει τα προγράμματα του ΚΕ.Θ.Ε.Α. στον αγώνα κατά των ναρκωτικών

Η αντιμετώπιση της εξάρτησης από τα ναρκωτικά περιλαμβάνεται στις προτεραιότητες των κοινωνικών πρωτοβουλιών της INTERAMERICAN, μέσω της σταθερής υποστήριξης προγραμμάτων του ΚΕ.Θ.Ε.Α. Στο πλαίσιο του δικού της προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας “Πράξεις Ζωής” η εταιρεία, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου), υποστηρίζει χορηγικά και φέτος –για τέταρτη συνεχή χρονιά- το “Φεστιβάλ Ζωής” που οργανώνουν τα θεραπευτικά προγράμματα “Νόστος” και “Εξάντας” του ΚΕ.Θ.Ε.Α. στην πλατεία Κοραή του Πειραιά, σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα Pire-A-ctive.

Στο φεστιβάλ τα συγκροτήματα “Not so fast”, “Thre band and the koukos” και “SALVEO” θα παίξουν σε ανοιχτή συναυλία την Κυριακή το βράδυ για όσους συντάσσονται στον αγώνα κατά της μάστιγας των ναρκωτικών, ενώ θα προηγηθεί ποδηλατικός γύρος του Πειραιά με αφετηρία το Μικρολίμανο.

Στον ίδιο άξονα, η INTERAMERICAN οργάνωσε πρόσφατα ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την τοξικοεξάρτηση για τους εργαζομένους της, με ομιλητές υπεύθυνα στελέχη του προγράμματος “Νόστος” αλλά και υπό θεραπεία άτομα που κατέθεσαν την προσωπική εμπειρία τους, ενώ ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση. Παράλληλα, η εταιρεία παρείχε δωρεάν την ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης για εκδήλωση που οργάνωσε το ΚΕ.Θ.Ε.Α. στο μετρό της πλατείας Συντάγματος στις 23 και 24 Ιουνίου με θέμα “Στην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη”, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για το πρόβλημα της τοξικοεξάρτησης.

Φωτογραφία: Εργαζόμενοι και στελέχη της INTERAMERICAN με ανθρώπους του θεραπευτικού προγράμματος «Νόστος» του ΚΕ.Θ.Ε.Α., κατά την πρόσφατη ενημερωτική εκδήλωση στα γραφεία της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...