Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Γύρισαν την πλάτη τα Τρίκαλα στον Ολυμπιονίκη τους Θανάση Ντιρογιάννη

Με κρεμασμένα στο στήθος τα δύο χάλκινα μετάλλια που κατέκτησε στα αγωνίσματα της σκυταλοδρομίας 4χ100 μέτρων και στα 100 μέτρα επέστρεψε χθες το μεσημέρι στα Τρίκαλα, ο 29χρονος Τρικαλινός Ολυμπιονίκης Θανάσης Ντιρογιάννης.

Για ακόμη μια φορά, ο Θανάσης Ντιρογιάννης πρόσθεσε μετάλλια στην πλούσια συλλογή του αυτή τη φορά από τους αγώνες των Special Olympics 2011, που διεξήχθησαν στην Αθήνα.

Αυτή η σπουδαία επιτυχία δίνει τεράστια ικανοποίηση στον ίδιο και ώθηση ώστε να συνεχίζει να βγαίνει νικητής στην ζωή, αλλά και στους οικείους του, που γέμισαν με περηφάνια για ακόμη μια φορά από τις διεθνείς αγωνιστικές επιτυχίες του.

Δυστυχώς στην υποδοχή του Ολυμπιονίκη βρέθηκαν μόνο η οικογένεια του και η προπονήτριά του Αλεξάνδρα Ψωφάκη αλλά και η κοινωνική λειτουργός του συλλόγου ΑμΕΑ «Η Ελπίδα», Βασιλεία Καρβούνη.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός της απουσίας εκπροσώπων της πολιτειακής ηγεσίας που αρκέστηκαν στις χθεσινές συγχαρητήριες επιστολές που κοινοποίησαν με δελτίο τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Με παράπονο ο Ολυμπιονίκης και η μητέρα αναφέρουν ότι «Μόνο ο δήμαρχος Τρικκαίων μου έστειλε ένα βιβλίο και δύο DVD ενώ δέχθηκα δια τηλεφώνου τα συγχαρητήρια από στέλεχος του πολιτικού γραφείου της Βουλευτή Τρικάλων Σούλας Μερεντίτη».

Να σημειωθεί πως τις επόμενες ημέρες ο σύλλογος Αμέα «Η Ελπίδα» και οι φίλοι του Θανάση Ντιρογιάννη θα διοργανώσουν προς τιμήν του γιορτή στο σπίτι της «Ελπίδας».





http://www.trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...