Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Σύμμαχος Ζωής της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μ. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα» η INTERAMERICAN

Απ. Δοκούζης, Γ. Ρούντος, Κέττυ Φιλιππίδου
Μια πρωτοβουλία ιδιαίτερης κοινωνικής ευαισθησίας ανέλαβε η μεγάλη μονάδα πωλήσεων της INTERAMERICAN που διευθύνει ο Απόστολος Δοκούζης, σε συνεργασία με τη διεύθυνση δημοσίων σχέσεων και κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία συνεργατών της μονάδας με επικεφαλής τον συντονιστή τους επισκέφθηκαν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα» και επέδωσαν επιταγή οικονομικής συνδρομής για την υποστήριξη του έργου του Συλλόγου. Εκ μέρους της διοίκησης της INTERAMERICAN επιδόθηκε στην κ. Κέττυ Φιλιππίδου γεν. γραμματέα της «Ελπίδας», από τον Γιάννη Ρούντο, διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ισόποση επιταγή για τον ίδιο σκοπό. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ξενάγηση των ανθρώπων της εταιρείας από μέλη του Συλλόγου και στελέχη του νοσοκομείου στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του, που αποτελούν πρότυπο περίθαλψης, σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και οργάνωσης.
Φιλιππίδου, Νταϊφά, Ρούντος, Απ., Μαρ. και Μαρ. Δοκούζη, Καφούρος, Γουδίνου Ευθυμιάδης
Η ενέργεια εγγράφεται στο πρόγραμμα ΕΚΕ «Πράξεις Ζωής» που η εταιρεία υλοποιεί διευρύνοντας το και με τη συμμετοχή των Γραφείων Πωλήσεων Tied Agency. Γι’ αυτό τον λόγο η INTERAMERICAN έχει θεσμοθετήσει από φέτος και Βραβείο Κοινωνικής Αξίας για τη μονάδα πωλήσεων που διακρίνεται περισσότερο για την κοινωνική προσφορά της.

Η Ογκολογική Μονάδα Παίδων, που εγκαινιάστηκε πέρυσι τον Οκτώβριο, είναι αναπτυγμένη σε 5 κτήρια δυναμικότητας 138 κλινών και αποτελεί καρπό της μεγάλης θέλησης και προσπάθειας της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη και των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...